Anunt important STB: autobuzele liniei 232 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Soseaua Oltenitei

autobuzele

Societatea de Transport Bucuresti (STB) anunta ca extinde banda unica pentru circulatia autobuzelor pe linia de tramvai. Cea mai recenta decizie in acest sens se refera la autobuzele liniei 232 care vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Soseaua Oltenitei!

Mai exact, incepand de maine, 12 septembrie, autobuzele liniei 232 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Soseaua Oltenitei intre Piata Eroii Revolutiei si Piata Sudului, numai pe sensul spre terminalul “Platforma Comerciala Arcade Berceni” si intre Str. Netea si Str. Sura Mare – pe sensul spre terminalul “Piata Unirii”.

Potrivit unui comunicat de presa al STB,

“pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri la peroanele de tramvaie in statiile: “Cimitirul Serban Voda” (ambele sensuri), “Opris Ilie” (ambele sensuri), “Bd. Constantin Brancoveanu” (ambele sensuri), “Husi” (ambele sensuri), “Piata Sudului” (ambele sensuri vis-a-vis de benzinaria MOL) si “Piata Sudului” (sensul catre Str. Sura Mare, vis-a-vis de Mall Sun Plazza).”

Conform PMB, citata de Agerpres, traseele NU se modifica.

SURSA: STB

1 Comment

  1. Doru Dascalu

    septembrie 12, 2020 at 10:59 am

    De peste 15 ani tot le spun persoanelor din consiliul general, ca să mute linia de tramvai pe banda unu, să fie cu asfalt la nivelul liniei, și așa se poate câștiga o bandă de circulație în plus. Pe această bandă pot circula transportul în comun și bicicletele. Și dacă se bagă în codul rutier pentru șoferii ce încurcă tramvaiele cu mașinile lor de cocalari, suspendarea permisului pe șase luni, circulația în capitală va fi de vis. Dar să fim realiști și să recunoaștem că țărămbeții veniți de la Cuca Măcăii în capitală și aleși de alți țărămbeții, adică nu au în ADN simțul urbanistic, vor reglementa circulația ca la ei pe ulița satului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − 16 =