1.500 de bănci şi 1.500 de coşuri de gunoi vor fi montate în parcurile din București

parcurile din București

1.500 de bănci şi 1.500 de coşuri de gunoi vor fi montate în parcurile din București, în perioada următoare, anunță, într-o postare pe Facebook, viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu.

Potrivit viceprimarului, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a finalizat licitația publică pentru achiziționarea a 1.500 de bănci şi 1.500 de coşuri de gunoi pentru parcurile din București. Este vorba despre:

  • 800 bănci cu structură de oțel, cu șezut și spătar din lemn
  • 350 bănci din beton cu finisaje de piatră de râu și șezut din lemn
  • 350 bănci cu siglă pentru zonele istorice
  • 550 coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din lemn
  • 250 coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din piatră
  • 700 coșuri de gunoi cu capac pentru zonele istorice

Cele 1500 de bănci sunt achiziționate la prețul total de 2,3 milioane lei, în timp ce cele 1500 de coșuri de gunoi sunt la prețul total de 2 milioane lei.

“Procedura de licitaţie deschisă asigură o transparenţă totală în cheltuirea banului public şi, prin evitarea achiziţiilor directe sau a procedurilor de negociere fără publicare, ne-am asigurat că fiecare firmă a avut oportunitatea de a participa şi de a prezenta cele mai bune oferte. Noul mobilier urban va fi instalat în următoarele săptămâni pentru a oferi spaţii publice mai atractive pentru toţi locuitorii Bucureştiului”, a scris viceprimarul în postare.

Conform sursei citate, noul mobilier urban va fi instalat în următoarele săptămâni pentru a oferi spații publice mai atractive pentru toți locuitorii Bucureștiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =