Barbatul ranit in explozia din Sectorul 4 a murit

explozia din Sectorul 4

Barbatul ranit acum o luna, intr-o explozie puternica ce s-a produs intr-un bloc de pe strada Persani, a murit la Sofia. 

Explozia din Sectorul 4 s-a produs din cauza unei butelii. Barbatul, in varsta de 74 de ani, a suferit arsuri pe mai mult de 60% din suprafata corpului. Pentru ca in tara nu putea fi tratat, autoritatile romane l-au transferat la Sofia. In momentul exploziei s-au inregistrat doi raniti, unul dintre ei fiind tratat in tara. Pentru barbatul care a decedat medicii au declarat ca nu au capacitatea sa il trateze. Tot ce au putut sa faca a fost sa il intubeze, sa il sedeze si sa se ocupe de transfer.

“”Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului neînsufleţit. Tragicul eveniment este un aspect care ţine de viaţa privată a familiei. În perioada în care pacientul a fost internat la Sofia, Ministerul Sănătăţii s-a asigurat că pacientul are parte de cele mai bune îngrijiri. Reprezentanţii ministerului au fost în legătură cu autorităţile bulgare, iar cei ai Ministerului Afacerilor Externe român din ţara vecină au vizitat în mod regulat pacientul”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.”

Din cauza arsurilor grave, dar si a varstei inaintate nu a mai putut fi salvat, informeaza b365.ro.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 3 =