Black Friday politic? Doar in Romania se poate asa ceva!

Electoral

Unul dintre partidele noi de pe scena asta pestrita a politicii romanesti s-a gandit sa organizeze un BLack Friday politic si promite smartphone-uri pentru cei care aleg sa devina membri.

Este vorba despre PRU (Partidul Romania Unita) care s-a gandit sa atraga noi membri organizand un soi de Black Friday politic. Informatia este publicata chiar pe pagina de internet a partidului.

“Incepand cu 18 noiembrie ora 00:00 conceptul BlackFriday intra si in lumea politica. Sute de membri ai PRU cu posibilitati financiare vor oferi gratuit smartphoneuri Samsung, Iphone, Huawei, etc catre alti membri ai PRU care si trimit datele pe site dupa ora 00.00. Este pentru prima data cand un partid politic are o propunere asa de indrazneata suprapunand o actiune politica celebrului eveniment comercial BlackFriday. Toti membri PRU inscrisi cu adeziune sau online pot participa la acest program PRU BlackFriday”.

Black Friday politic

Nu prea ne dam seama daca nu cumva actiunea celor de la PRU este acceptata din punct de vedere legal in campania electorala, dar noua mesajul “indraznet” ne suna mai mult a evolutie de la galeata electorala la smartfonul nationalist.

Oricum, ar fi foarte interesant ca noii membri, momiti cu smartphone-uri la PRU, sa voteze la parlamentare cu …alt partid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × four =