Cand se deschide Targul de Craciun Bucuresti, unde are loc si ce surprize pregatesc organizatorii

Targul de Craciun Bucuresti

Targul de Craciun Bucuresti, organizat de catre Primaria Capitalei, va avea loc in acest an in Piata Constitutiei si va fi inaugurat, asa cum era de asteptat de altfel, in data de 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit unui comunicat al PMB, postat pe pagina de Facebook a institutiei.

Primaria Capitalei prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza cel mai mare targ de Craciun din Romania, intre 1 – 27 Decembrie, in Piata Constitutiei, unde muzica, traditiile si mestesugurile specifice romanesti vor anima centrul orașului!“, se arata in anuntul primariei. Potrivit sursei citate, Targul de Craciun Bucuresti va fi deschis zilnic si va include o zona gastronomica variata cu produse specific romanesti, un targ de mestesuguri si produse traditionale cu peste 100 de casute, spectacole de muzica si dans din folclorul romanesc, concerte, precum si activitati interactive pentru intreaga familie: pationar in aer liber, carusel, ateliere creative si Casa lui Mos Craciun.

Peste 1.000 de artisti vor participa la Targul de Craciun

Municipalitatea anunta ca editia din acest an a Targului de Craciun va reuni peste 1.000 de artisti, “de la coruri prestigioase, orchestre, grupuri de colindatori, interpreti de muzica populara, cantareti folk, pana la trupe rock si pop: Loredana, Smiley, Andra, Directia 5, Bere Gratis, Voltaj, Horia Brenciu, Paula Seling, Luminita Anghel, Marcel Pavel, Pheonix, Iris, Vita de Vie, Gheorghe Zamfir, Fuego, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Orchestra Nationala “Valahia”, Corul de Copii Radio, Orchestra “Mundi Colour”, fiind doar cativa dintre artistii care vor anima atmosfera serilor de iarna la Targul de Craciun Bucuresti.

CITESTE SI: Inaugurarea Oraselului lui Mos Craciun din Parcul Lumea Copiilor se amana

Campanie Umanitara – vom putea dona carti si jucarii pentru copiii aflati in dificultate

In acelasi comunicat, Primaria Capitalei anunta ca Targul de Craciun Bucuresti va gazdui si o campanie umanitara, sub numele “Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!“. Campania se adreseaza tututot celor care vor sa ajute copiii aflati in dificultate si va fi organizata anual cu scopul de a incuraja vizitatorii sa doneze carti si jucarii, pentru micutii ale caror familii nu dispun de o situatie materiala prea buna. Campania umanitara se va desfasura in perioada 1 – 20 decembrie, iar punctul de donare se va afla la intrarea in Casa lui Mos Craciun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 − seven =