Restrictii de circulatie cu ocazia organizarii Targului de Craciun Bucuresti

restrictii

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca in perioada 20 – 27 decembrie, cand vor avea loc evenimente cultural-artistice cu ocazia sarbatorilor de iarna “Targul de Craciun Bucuresti”, in Piata Constitutiei, vor fi impuse mai multe restrictii de trafic.

Astfel, pentru buna desfasurare a evenimentelor, se va restrictiona traficul rutier in intervalul 20-27 decembrie 2018, intre orele 17.00 – 23.30 pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins intre Bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei (inclusiv cele doua bretele adiacente acesteia).

Politistii mai anunta ca gradual, in cazul in care va fi un aflux mare de spectatori, in zilele de spectacol, se va restrictiona traficul rutier si pe Bd. Libertatii, segmentul de drum cuprins intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite, fara a obtura intrarile principale in Palatul Parlamentului.

Avand in vedere cele mai susmentionate, precum si din ratiuni de securitate, se vor amplasa 3 treceri pentru pietoni temporare, in perioada 30 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019, in zona Pietei Constitutiei si anume: 2 treceri pe breteaua care accede catre aceasta dinspre Calea 13 Septembrie in zona Ministerului Mediului, iar cealalta pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferenta Ministerului de Finante.

Rute ocolitoare: 

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Bd. Regina Maria;
  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Bd. Natiunile Unite – Spl. Independentei;
  • Calea Calarasilor – Spl. Independentei – Bd. Natiunile Unite – Str. Izvor;
  • Bd. Unirii – Spl. Independentei – Bd. Natiunile Unite – Bd. Libertatii – Calea 13 Septembrie.Brigada Rutiera recomanda conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona in perioada mentionata, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor montate temporar in zona.
    Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Sursa: Brigada Rutiera a Capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + one =