Carla’s Dreams, Delia si Holograf concerteaza in parcul Lumea Copiilor la Zilele Sectorului 4

Zilele Sectorului 4

In caz ca ati uitat, va amintim noi ca pe 1 iunie nu se sarbatoreste doar Ziua Copilului, ci si ziua oficiala a Sectorului 4. Iar cei de la primarie par sa nu fi uitat nici ei (tocmai cand ne intrebam daca nu cumva evenimentul a fost dat uitarii…), iar intre 1 iunie si 3 iunie avem mare petrecere mare, adica un festival in toata regula, intitulat Zilele Sectorului 4.

Festivalul Zilele Sectorului 4 se va desfasura pe 1, 2 si 3 iunie in Parcul Lumea Copiilor, iar pe scena vor urca nume importante precum Carla’s Dreams, Delia si Holograf. Nu sunt singurii artisti care ne vor delecta cu cele mai tari hituri, doar ca momentan nu stim care este programul complet al evenimentului, iar din afisul postat de primaria sectorului 4 pe pagina de Facebook nu aflam mai multe detalii pe tema asta.

CITESTE SI: Este oficial si parafat: 1 Iunie este (si) Ziua locuitorilor din sectorul 4

Ar mai fi de spus ca intrarea este libera, muzica va fi doar live, iar accesul in fiecare dintre cele trei zile ale festivalului  Zilele Sectorului 4 se va face incepand cu orele 16.00.

Evenimentul este organizat de catre Primaria Sectorului 4 si Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × two =