Este oficial si parafat: 1 Iunie este (si) Ziua Sectorului 4

sectorului

Nu este prima data cand vorbim despre instituirea unei Zile speciale dedicata sectorului nostru, dar daca pana de curand  era doar o idee, de acum inainte a devenit oficial: 1 Iunie este Ziua Sectorului 4, la “concurenta” cu Ziua Copilului…

“Concurenta” e un fel de-a spune, pentru ca autoritatile din Sectorul 4 sustin ca alegerea Zilei de 1 Iunie pentru celebrarea sectorului nu este intamplatoare.

“Copiii reprezinta viitorul nostru, drept urmare toate eforturile si resursele sunt indreptate catre dezvoltarea lor. Din acest motiv , sarbatorirea simultana inseamna o reintoarcere la familie, la camin si la valorile de baza a le societatii”, dupa cum se arata in Proiectul de Hotarare, care, pe 27 februarie a fost adoptat de catre Consiliul Local Sector 4.

Ce va insemna celebrarea Zilei Sectorului 4 in data de 1 Iunie? Potrivit Hotararii, vor fi organizate “manifestari stiintifice, culturale, artistice, sportive si de agrement cu aceasta ocazie”. Da, stim, limbajul de lemn al celor din administratia locala ne sperie si pe noi, asa ca o sa incercam sa traducem in romaneste fraza: pe scurt, vor fi organizate spectacole, intreceri sportive, concerte etc. atat pentru copii, cat si pentru cei mari.

Asa cum spuneam si intr-un articol anterior pe aceasta tema, nu stim cata nevoie aveam de o zi speciala in care sa celebram  Sectorul 4, dar, daca tot exista, speram sa nu fim dezamagiti pe 1 Iunie, mai ales ca actuala conducere a primariei locale nu a prea dat semne pana acum ca se innebuneste dupa organizarea de spectacole pentru locuitori.

Sursa: Primaria Sectorul 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − fourteen =