Cat a costat gardul dintre Delta si Calea Vacaresti

gardul

Primaria Sectorului 4 a amplasat, intre Calea Varesti si Delta Vacaresti, un gard format din panouri pe care se afla desenate caricaturi. Am scris despre acest subiect chiar in momentul in care gardul incepea sa fie montat de catre lucratorii de la primarie. Ceea ce nu stiam atunci era cat de mare este acest gard si cat costa el. Digi24 se pare ca a aflat.

Gardul, in legatura cu care ne-am si exprimat indoiala ca va opri infractionalitatea in zona si ii va impiedica si pe unii indivizi sa depoziteze deseuri aici, are o lungime de 750 de metri, potrivit Digi24. Dar mai important este cat a costat lucrarea…

Potrivit aceleiasi surse, gardul despartitor dintre Calea Vacaresti si Parcul Natural Vacaresti a costat 1,25 milioane de lei, asta pentru ca vorbim despre panouri pe care au fost imprimate caricaturi. Iar daca informatiile publicate de catre Digi24 sunt corecte, atunci si costul unui metru liniar de gard este la fel de corect: 1.700 de lei (mai exact, 1657,8 lei).

Este mult, este putin? Pai, sa vedem cat a costat un metru patrat de gard pentru imprejmuirea parculetelor de joaca din sector. Potrivit surselor noastre, costul per metru liniar al gardurilor amplasate in jurul locurilor de joaca nu depaseste 400 de lei, cel mult 450 de lei. Asa ca pana la 1.700 de lei e distanta mare. Dar, din nou, nu dam verdicte, asa ca asteptam comentariile voastre si, de ce nu, ale celor din primaria de sector. Dincolo de asta, se pare ca zicala “afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”, e destul de valabila, pentru ca dincolo de gardul infrumusetat cu acele caricaturi domnesc, in continuare, gramezile de gunoi.

Vedeti in continuare materialul celor de la Digi24:

4 Comments

 1. Cretu georgeta

  November 14, 2017 at 5:52 pm

  Prostie sau HOȚIE pe bani publici????????????????

 2. marius tudor

  December 2, 2017 at 9:03 am

  Acum mergi cu masina pe langa niste garduri de carton, in loc sa vezi natura, foarte urat ce s-a facut- si-a dat acordul comunitatea pentru asa ceva ? cand ? – oricat de simpatice ar fi cartoanele, se putea gasi alta solutie sa nu astupe natura cu ziduri, ca in ghetou – e foarte urat. Probabil ca a fost aprobat de vreun arhitect ? Dar autoritatea e comunitatea, se poate face un sistem online prin care primaria sa propuna proiecte si cetatenii sa voteze online pt acestea, sau cabine publice permanente pt cei care nu au calculatoare, inainte sa faca un proiect, e o parere.

 3. Gard artistic care asigura banii de partid

  January 12, 2018 at 2:18 pm

  De acord cu comentariul de mai sus, in loc sa vedem verde vedem niste panouri mazgalite chipurile artistic, ca doar arta nu se poate contabiliza la preturi pe mp. Si mai si sunt pazite de politia ocala NON-STOP si la pas si cu masini postate, ceea ce nu vedem langa scoli sau piete sau in cartiere…

 4. Alex

  February 3, 2018 at 6:41 am

  Acum, că a fost ridicat cardul a început și construirea unui ansamblu rezidential in spatele gardului.
  http://www.davinciresidence.ro/locatie/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 10 =