Cat de “misto” sunt noile sisteme de taxare si acces la metrou? Deja i-au scos din minti pe multi bucuresteni

Eroii Revolutiei

De aproape doua luni, Metrorex schimba sistemele de control-acces (adica turnichetii) din statiile de metrou. Motivul il stim cu totii pentru ca tot Metrorex ne-a explicat: erau vechi, se stricau des etc. Problema noastra si a unor cititori care ne-au scris pe aceasta tema este ca noile sisteme de validare a cartelelor de metrou nu sunt chiar de atat de nemaipomenite cum ar da de inteles investitia regiei de transport subteran.

Sigur ati folosit si voi pana acum noile aparate pentru a intra la metrou si , la fel de sigur, ati remarcat ca eficienta acestora cam lasa de dorit. In primul rand, noile aparate sunt mult mai lente decat cele vechi, iar asta irita pe toata lumea, in conditiile in care aglomeratia de la orele de varf in punctele de acces din statii este cea pe care cu totii o stim.

In plus, multi dintre calatori inca nu stiu cum sa valideze corect cartelele, iar agentii de paza din statii incearca sa faca fata intrebarilor calatorilor, printre bipurile de eroare pe care le scot aparatele de noua generatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =