Cate masini abandonate sunt in Sectorul 4 si cate a ridicat primaria pana acum

masini abandonate

Primaria Sectorului 4 pare a fi cea mai harnica din Bucuresti, macar in ceea ce priveste ridicarea de pe domeniul public a masinilor abandonate. Potrivit unui articol publicat de catre Libertatea.ro, din 2016 si pana in decembrie 2017, administratia locala a sectorului 4 a identificat nu mai putin de 1200 de masini abandonate pe domeniul public.

Important este insa ca, cel putin anul trecut (2017), foarte multe dintre aceste rable au fost deja ridicate. Din cele 1.200 de masini abandonate au fost ridicate aproximativ 800 de autovehicule. Cifra este mare raportata la activitatea celorlalte sectoare ale Capitalei. De exemplu, in Sectorul 3 au fost ridicate, in 2017, 92 de rable, in Sectorul 2 – 178, in Sectorul 5 – 100 de masini, iar in Sectorul 6 – 179 de rable. Singurul sector din Bucuresti care bate Sectorul 4 la ridicari de masini abandonate este Sectorul 1, cu  1.243 de rable ridicate pe parcursul anului trecut.

“Anul acesta am ridicat un numar dublu de masini fata de anul trecut si vom continua actiunile de acest gen, fiindca e important sa le redam bucurestenilor locurile de parcare”, declara,  pentru Libertatea.ro, Catalin Dumitru, directorul general adjunct al Directiei Generale de Politie Locala Sector 4.

Sursa: Libertatea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × two =