Cate semnaturi trebuie sa stranga miscarea “Bucuresti Fara Ei” pentru referendumul de demitere a Gabrielei Firea

Bucuresti

Am mai scris pe tema initiativei “Bucuresti Fara Ei”, care propune strangerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum in vederea demiterii primarului General, a primarilor de sectoare si a Consiliului General. Noutatea de acum este ca initiatorii demareaza actiunea incepand de maine, dupa cum se anunta pe pagina de internet dedicata, chiar si fara acele corturi a caror amplasare in Capitala nu a fost aprobata de autoritati.

Începând de mâine, 7 iunie, între orele 09-21 vom fi prezenți în Piața Unirii pentru a strânge semnături în vederea organizării referendumurilor de demitere a primarului general al capitalei – Gabriela Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Vom fi prezenți pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii.“, se arata pe site-ul bucurestifaraei.ro.

Asa cum scriam si in trecut, printre motivele pentru care se doreste organizarea acestui referendum de demitere in masa a tuturor edililor din Capitala si a Consiliului General este ca alesii in urma alegerilor din 5 iunie 2016 “nu si-au indeplinit promisiunile facute in campanie”.

Cei care se afla in spatele acestei initiative mai sustin ca doar 85% dintre bucuresteni ar fi votat, la alegerile locale de anul trecut, cu Gabriela Firea si induc, indirect, ideea ca scrutinul ar fi fost “furat”. Dar, ca sa ajungem si la titlul acestui articol, Asociatia Romania Fara Ei va trebui sa stranga aproximativ 465.000 de semnaturi pentru ca referendumul sa poata fi organizat in Bucuresti. Este mult, este putin? Ramane sa vedem dupa finalizarea acestei actiuni.

1 Comment

  1. Misu

    June 6, 2017 at 3:16 pm

    Referendum inițiat de OFTICOSI ! Cine sunt aceste persoane care fac parte din ” România fără ei ” ?
    Sa dai din gura e ușor , sa pună osul la treabă, sa vina cu idei. Așa fac cei din partidul lui Mucusor
    Dan, știu doar sa dea din gura și sa critice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =