Ironie la adresa primarului general: Asociatia Bucuresti Fara Ei lanseaza concursul “Cel mai mare sobolan”

Bucuresti

Cateodata este nevoie si de putina ironie ca sa atragi atentia asupra problemelor reale si grave ale orasului. Un astfel de gest este facut de catre “Asociatia Bucuresti fara ei”, cea care strange semnaturi pentru demiterea tuturor primarilor din Capitala, si care tocmai a lansat concursul “Cel mai mare sobolan”. Desigur, demersul este o ironie la adresa Primariei Capitalei, care a organizat recent concursul “Cea mai frumoasa fatada” si la adresa Primarului General, Gabriela Firea.

De fapt, “concursul” demarat de cei de la “Bucuresti Fara Ei” se vrea un semnal de alarma privind invazia de sobolani din Capitala, subiect deja cunoscut si mediatizat inclusiv de televizuni precum ProTV sau Digi24. Iata ce spune, intr-un anunt publicat pe site, Asociatia Bucuresti fara ei:

Intrucat tovarasa Gabriela Firea ne-a obisnuit cu fel și fel de concursuri cu iz festivist-electoral, asociatia “Bucuresti Fara Ei” lanseaza la randul ei un concurs: cel mai mare sobolan din Bucuresti.

In ultima vreme, sobolanii au invadat Bucurestiul. Ii vedem peste tot, ziua in amiaza mare, dar se pare ca  primarilor nu le pasa de acest lucru. Sobolanii sunt un pericol la adresa sanatatii publice fiind transmitatori de boli, dintre care cel mai frecvent intalnita e leptospiroza. Dar pot transmite si ciuma si, avand in vedere situatia spitalelor si a igienei publice gestionate tot de catre administratia locala, n-ar fi de mirare ca in curand sa ne pandeasca si o epidemie de ciuma. Cu toate astea, singurele rozatoare care au patit ceva in București au fost iepurasii de Pasti, spanzurati de tovarasa Firea intr-un mod inestetic.

Prin urmare, toti ce care detin imagini recente cu sobolanii din Bucuresti sunt rugati sa ni le trimita pe pagina noastra de facebook – București Fără Ei. Imaginile trebuie sa fie, fireste, din Bucuresti, sa fie de calitate si, daca se poate, sa puna in valoare subiectul in asa fel incat sa-i putem aprecia dimensiunile. Imaginile cu cei mai mari si mai frumosi trei sobolani vor fi imprimate si transmise, in mod oficial, Gabrielei Firea.

Sursa: BucurestiFaraEi

1 Comment

  1. orodel cristian

    September 15, 2017 at 3:35 pm

    Buna ziua! Daca vorbim de subsolurile blocurilor, acestea trebuie deratizate de fiecare asociatie de proprietari in parte, pe cheltuiala proprie. Daca e vorba de spatiile publice, va rof sa imi comunicati adresa si le voi cere colegilor mei sa se ocupe urgent de acest aspect! Zi buna!
    Am inteles, cam na
    Acesta este raspunsul domnului Baluta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 4 =