Câte vieți au salvat bolarzii ăia din sectorul 4 de îi urăște toată lumea? În doar 24 de ore, în sector au avut loc 3 accidente!

bolarzi

În doar 24 de ore, în sectorul 4 au avut loc 3 accidente. Dar, ca să vezi, nimeni nu a fost rănit, pentru că bolarzii ăia pe care i-a pus primăria, și pe care îi urăște multă lume, au folosit drept stavile în calea mașinilor scăpate de șoferi de sub control… Dar, desigur, putem face în continuare gargară și putem înjura primăria, primarul și pe toată lumea, pentru că doar de asta există facebook. Ideea e următoarea, bolarzii au salvat vieți și nu există niciun contraargument la treaba asta!

Imaginile au fost postate de primarul de la 4 pe Facebook împreună cu un text pe care îl găsiți mai jos:

O clipă de neatenție îți poate schimba viața!

Din cauza vitezei și a grabei, în numai 24 de ore, trei șoferi au pierdut controlul mașinilor și s-au izbit violent de mobilierul stradal amenajat la marginea trotuarelor.

Toate cele trei accidente s-au petrecut în weekendul trecut, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Unul la intersecția cu strada Secuilor, altul la intersecția cu Șos. Olteniței, iar al treilea la intersecția cu bulevardul Turnu Măgurele.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit cu toate că în zonă se aflau mai mulți pietoni. Cum s-a putut evita o tragedie?

Toate cele trei vehicule s-au oprit în bolarzii montați la marginea trotuarelor și n-au reușit să avanseze către zonele în care se aflau oameni.

Nu voi mai relua astăzi argumentele legate de utilitatea bolarzilor, aspecte pe care le-am mai discutat și în trecut, ci îmi doresc ca împreună, să fim recunoscători că și de data aceasta, alte câteva vieți au fost salvate!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 11 =