De la cititori: Despre bolarzii ineficienti in fata soferilor “descurcareti” din sectorul 4 si despre mafia vanzatorilor ambulanti

Astazi avem doua subiecte cel putin interesante in rubrica De La Cititori. Primul se refera la inlaturarea bolarzilor montati de primarie pentru a impiedica accesul masinilor pe trotuare, iar al doilea pare a da in vileag mafia speculantilor din sectorul 4, care foloseste vanzatori ambulanti, in special batrani(!), pentru a face un ban, evident, necinstit.

“Masinile recuceresc trotuarele din sectorul 4”, ne scrie cititorul nostru, F.C., care ne trimite si cateva imagini in care se poate observa cum, pentru a putea intra pe trotuar (probabil pentru livrarea de marfa), soferul unui camion a rasturnat bolarzi din beton montati special de primarie pentru a bloca accesul pe trotuare. Ne intrebam daca asta este singura cale de a livra marfa sau daca nu cumva soferul a ales cea mai simpla varianta… Totul se intampla in intersectia Brancoveanu cu Nitu Vasile (statia de autobuz 116, 141)

Iata mesajul si imaginile:

“A inceput lumea sa faca ce vrea si cu clopotele lui Baluta. Este in fata noului complex ridicat acolo.”

Vanzatorii ambulanti de la metrou Brancoveanu par a fi organizati de doua persoane

O cititoare care doreste sa isi pastreze anonimatul (e lesne de interes de ce) ne-a trimis o fotografie in care apar doua persoane care par sa “managerieze” activitatea batranilor care fac comert ambulant in apropierea statiei de metrou Brancoveanu. O sa va intrebati de ce am blurat fetele protagonistilor. Ei bine, nu putem dovedi ca aceste persoane au organizat o retea de specula. Dar, cei de la primarie sau politia locala etc. ar putea sa investigheze situatia. Noi nu facem altceva decat sa atragem atentia asupra acestei probleme pentru ca pe langa comertul ilegal am putea avea de-a face cu un abuz asupra acestor batrani!

Va prezentam in continuare mesajul primit de la cititoarea noastra si imaginea respectiva:

“Voiam sa va intreb daca aveti vreo informatie cu privire la vanzătorii ambulanti de la metrou Brancoveanu. In intersectia Brancoveanu – Oltenitei (metrou, in fata magazinului Issa) sunt dimineata batrani care vand diverse… Si de multe ori am vazut aceeasi doamna care le aduce marfa cu masina… Nu am o problema cu faptul ca niste batrani ar dori sa castige o paine… Insa bănuiala mea sau mai bine spus TEAMA mea este ca acesti batrani sa nu fie exploatati. Astazi am reușit sa le fac poza domnului si doamnei care par sa gestioneze business’ul. (cele doua personaje din stanga imaginii)”

 

 

1 Comment

  1. Tebulescu

    July 20, 2023 at 1:07 am

    Asta e o vrajala. Sunt si alte sectoare unde nu exista MIZERIILE alea de boltari si nu am auzit de accidende cu victime de pe trotoar. Mai bine sa ne justifice baluta cati bani au costat acesti bolarzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 9 =