Caz incredibil la un magazin din zona Tineretului: carne veche de trei ani, la vanzare

carne veche de trei ani

O situatie greu de imaginat a fost descoperita de inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 dupa un control la o unitate de tip fast food din zona Tineretului. Magazinul vindea produse din carne veche de trei ani (!). Iar asta este doar una dintre neregulile descoperite de inspectori, care au aplicat amenzi maxime prevazute de lege si au confiscat marfa expirata.

“In urma unui control de rutina, oamenii legii au confiscat zeci de kilograme de carne si preparate, branzeturi, mezeluri, iaurturi, toate cu termene de valabilitate depasite de ani de zile si care erau destinate comercializarii. Carne veche de trei ani, lapte si iaurturi fermentate, branză mucegaită, hamburgeri, dulciuri, biscuiti, masline invechite, toate acestea puteau pune in pericol sanatatea si viata cetatenilor, odata consumate”, e arata intr-un unui comunicat de presa al primariei Sectorului 4.

CITESTE SI: Control in Piata Straduintei. Primaria a dat amenzi si a confiscat zeci de kilograme de peste

Potrivit sursei citate, politistii locali au inchis unitatile comerciale pana la remedierea problemelor, au confiscat intreaga marfa expirata si, nu in ultimul rand, au aplicat amenzi in valoare de 20.000 de lei.

Din pacate, primaria nu anunta si care sunt magazinele care punea sanatatea clientilor in pericol.

1 Comment

  1. Cristina

    noiembrie 25, 2017 at 5:32 pm

    In piata Norilor, de la magazinul de branzeturi de la, cica, sibieni (acum toti sunt din zona Sibiului) am luat o bucata de branza telemea de oi veche, am ajuns acasa si am pus-o in frigider. Eram disperata, ce pute la mine in frigider? Era branza care putea ingrozitor si cand am gustat-o era iute, iute! Am dus-o direct la ghena pt ca nu pastrasem bonul si nu am putut sa o returnez. Sigur era stricata. Se topea la prajit parca era apa (inainte de a o arunca am incercat sa o gatesc in diverse moduri – era stricata, clar).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − seven =