Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni Gradinarul de la bloc?

Gradinarul de la bloc

Primaria Sectorului 4 a lansat recent proiectul “Gradinarul de la bloc”. Toti locuitorii sectorului au primit in cutiile postale cate o invitatie de a se angaja.

Pentru a avea in jurul blocurilor gradini frumoasa si ingrijite, vor fi angajati in jur de 1000 de gradinari. Acestia vor avea sarcina de a se ingriji de cele aproximativ 1600 de gradini de bloc din sector. Acest proiect vine atat in sprijinul locuitorilor care nu au un loc de munca, dar si al intregii comunitati. Pana acum cei care se ingrijeau de gradinile blocurilor o faceau in mod voluntar.

Chiar daca poate aplica orice locuitor al sectorului pentru acest job, el nu este potrivit tuturor.

Daca va ganditi sa deveniti “Gradinarul de la bloc”, iata ce conditii trebuie sa indepliniti:

  • luati in calcul faptul ca job-ul este sezonier, iar in perioada iernii este sistat;
  • conteaza foarte mult recomandarile pe care le obtineti din partea asociatiilor de locatari. Proiectul isi doreste ca persoanele responsabile si dedicate sa fie remunerate pe masura implicarii;
  • veti avea parte de o norma de lucru flexibila;
  • plata se va face dupa criteriul suprafetei lucrate. Astfel, un angajat cu 4 ore pe zi va avea de ingrijit o gradina mai mica, pe cand un angajat cu program de 8 ore se va ingriji de o gradina mai mare sau mai multe gradini mici;
  • Primaria asigura toate uneltele necesare indeplinirii acestei munci, plata reprezentand doar manopera.

Avantajele acestui proiect sunt mari. Se creeaza noi locuri de munca, se imbunatateste aspectul sectorului si creste nivelul de trai ai locuitorilor, prin obtinerea de noi venituri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 1 =