Ce intersectii din Sectorul 4 ar trebui reamenajate si modernizate – Primim de la Cititori

Sectorul 4

Zilele trecute, dupa ce primarul posta pe facebook un clip video in care vorbea despre cele mai frumoase intersectii din Sectorul 4, v-am invitat sa comentati si sa ne spuneti in ce alte zone din sector decat cele mentionate de edil ar trebui ca administratia locala sa demareze lucrari de reabilitare si modernizare.

Am primit o multime de mesaje pe tema ce intersectii din Sectorul 4 ar trebui sa fie reamenajate si modernizate. Iata care sunt opiniile cititorilor nostri, care ar trebui sa fie luate foarte in serios de primaria de sector:

“Luica  – Soseaua Giurgiului este …superba”, ne scrie, ironic, Laurentiu Popa:

“Piata Libertatii este urata si periculoasa”, ne scrie Dan Boureanu:

“Intersecția strazilor: Aurel Persu cu Turnu Magurele, diferenta mare de nivel intre cele doua artere de circulatie dupa terminarea lucrarilor”, ne scrie Manea Dumitru:

“Intersecția Soimus cu Alunisului. Si asta deoarece limitatoarele de viteză montate in aceasta intersectie dupa asfaltarea acestor străzi , au fost ulterior scoase (str Alunisului) sau montate de mântuială (str Soimus). Va semnalez acest lucru deoarece este o intersecție unde au loc accidente frecvent”, ne scrie Dinu:

“In intersecția bulevardul Constantin Brâncoveanu cu Huedin au loc săptămânal accidente rutiere, uneori cu victime. Poate se gândește cineva să instaleze un semafor…”, ne scrie Ana Groseanu:

“Intersectia Luica cu Piata Resita (str. Resita – n.r.), au loc multe accidente multe pentru ca acolo e intersectie, trecere si statie de autobuz. Nu exista semafor.  Trec multi copii catre scoala pe acolo”, ne scrie Margareta Gherghevici:

“Intersectia de la Eroii Revolutiei, in special cu Pieptanari. Sunt tare curios ce solutii vor adopta”, ne scrie Alexandru Nicolae:

“Domnule primar nu stiu ce putere aveti pe arterele principale, dar trebuie scoase mai mult stopuri si treceri de pietoni, din cauza stopului de la Poterasi dimineata si seara se blocheaza intersectia de la Sincai, si stopul de la Cutitul de Argint trebuie scos, iar la intersectia de la Bellu un pasaj de legatura aerian intre Soseaua Giurgiului si Calea Serban Voda ar rezolva problema traficului si ar permite scoaterea stopurilor, ramane problema spinoasa a tramvaielor, din cauza lor nu se pot face sensuri giratorii, un astfel de sens e necesar in fata parcului Carol!! Oprescu a nenorocit complet circulatia in oras cu stopurile si trecerile de pietoni suplimentare, fara sensuri giratorii nu se poate scoate virajul la stanga, care nu exista nicaieri in vestul Europei!”, scrie Petre Prisecaru.

“Intersectia V.V. Stanciu cu Calea Vacaresti”, ne scrie Pascu Cristina:

” Giratoriu la Sincai ar fi propunerea mea. Intai si intai sa ii cheme pe cei de la rutiera sa resistematizeze intersectia de la Sincai pe sensul dinspre Marasesesti spre Bd. Tineretului… Sa faca un soi de giratie sau ceva, pentru ca introducerea virajului la stanga pe Sincai creeaza niste probleme infioratoare!”, ne scrie Tudor Corneliu Ionescu:

“Sos. Giurgiului cu Drumul Gazarului, cea mai proasta intersectie”, ne scrie Mihai Mosnegutu:

2 Comments

  1. Dinu Daniel

    December 17, 2017 at 4:05 pm

    Pe intreaga str Alunisului cred ca ar fi necesara montarea de stalpisori pentru a nu mai permite parcarea auto intrucit la multe din intersectiile cu stradutele adiacente se estompeaza complet vizibilitatea devenind o aventura sa iesi din laterale ,luand in calcul ca si asa trotuarele sunt foarte inguste pietoni de foarte multe ori sunt obligati sa foloseasca soseaua

  2. Dragomir Florentina

    December 30, 2020 at 5:28 pm

    Buna seara! Adresez solicitarea regandirii semaforizarii intersectiei Brancoveanu cu Huedin din sectorul 4. Locuiesc la nr 116 ies in bd si nu pot vira la stanga, fiind scuar pe mijloc. Asa ca merg pana la semafor la Huedin. Acolo astept sa se puna rosu pentru sensul opus si sa trec pana se face verde pentru iesirea din Huedin. Asta daca sunt singura la semafor. Adica foarte rar. Si astfel, in fiecare zi eu intorc in intersectie, prin acest viraj la stanga, care nu are timp alocat. Ca sa virezi pe verde, nu ai vizibilitate, caci sunt masini pe banda de virat la stanga din sens opus si nu poti sa risti. Dar amenda pot primi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 2 =