Primarul Sectorului 4: “Avem cele mai frumoase intersectii din Bucuresti”

Intr-o postare pe pagina de Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, afirma ca “avem cele mai frumoase intersectii din Capitala”.

Primarul, care da ca exemple intersectii din zone ca Brancoveanu, Eroii Revolutiei si Tineretului, spune ca cei de la ADP sector 4 si-au facut treaba si ca amenajarile si modernizarile demarate la inceputul verii se vad acum, iar acestea sunt doar o parte dintr-un proiect care va fi “implementat in tot sectorul”. Nu aflam insa cand se va intampla asta, mai ales ca iarna e deja aici, iar despre lucrari de acest fel vom mai vorbi, probabil, abia peste cateva luni bune…

(sursa foto: Facebook)

Dar, cum la finalul postarii, dupa ce isi lauda angajatii, primarul ii invita pe cetateni sa-si dea cu parerea despre ce alte zone ar trebui sa primeasca atentie din partea autoritatii locale, lansam si noi aceeasi invitatie cititorilor nostri sa ne raspunda la intrebarea: ce intersectii din Sectorul 4 ar trebui modernizate? Sugestiile voastre vor fi “adunate” intr-un articol pe care il vom publica pe Sectorul4LIVE.

In acelasi timp, spuneti-ne, in comentarii, daca va place cum au fost amenajate cele trei intersectii de care vorbeste primarul.

CITESTE SI: Inca un accident pe o trecere de pietoni de pe Metalurgiei. Apel al cititorilor nostri catre autoritati

Iata ce spune primarul Baluta:

Avem cele mai frumoase intersecții din Capitală. De la începutul verii, colegii de la ADP 4 au amenajat și modernizat zone precum Brâncoveanu, Eroii Revoluției și Tineretului. Este doar începutul unui proiect pe care doresc să-l implementez la nivelul întregului sector. Vă invit să participați alături de mine la înfrumusețarea sectorului și să-mi spuneți locații care, în opinia dumneavoastră, ar trebui reamenajate.”

(sursa foto: Facebook)

2 Comments

  1. Andrei

    decembrie 13, 2017 at 7:15 pm

    In pkza postata de idiot se vede lipsesc marcajele rutiere. Intersecțiile trebuie sa fie in primul rand sigure iar fara marcaje sunt invers. Faptul ca a pus niste pietris alb la pret de avion nu face intersecția “frumoasă”.

  2. Doru

    decembrie 14, 2017 at 10:24 am

    Nu este altceva decat o risipa de bani si o treaba care sa dea bine la “pleava”. Acestia vor zice ca primarul e om gospodar, cand de fapt sectorul 4 “geme” de sute de alte probleme mult mai grave si nerezolvate de ani de zile. Stau si ma intreb ca simplu cetatean… era nevoie in prag de iarna de spatii verzi cand in curand se va arunca zapada de pe asfalt peste ele? La primavara, se vor aloca alti bani pentru reamenajare? De ce trebuie sa platim astfel de lucrari “ïeftine” din banii nostri? De ce nu se fac lucrari cu adevarat importante care sa conteze, care sa faca diferenta intre ce era inainte si ce este dupa? De ce nu se largesc strazi, de ce nu se termina pasajul inceput in 2007 la eroii revolutiei, de ce se pun borduri peste borduri (cand d-abia au fost schimbate), de ce nu investesc banii in reabilitarea blocurilor in prag de iarna, de ce nu se fac parcari de resedinta? Si sunt sigur ca lista este mult mai lunga, dar enumerarea de aici, nu ajuta sigur la rezolvarea problemelor sectorului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 + 9 =