Ce mai fac fostii candidati la Primaria Sectorului 4?

candidati la Primaria Sectorului 4

Chiar daca nu mai sunt in atentia opiniei publice la fel ca in campanie, fostii candidati la Primaria Sectorului 4 continua sa existe in viata publica. Ce roluri mai au ei in societate si cu ce isi mai ocupa (sau omoara) timpul am incercat sa aflam noi. Unii dintre ei isi continua activitatea, multi sunt consilieri, iar altii s-au retras si probabil ca vor fi uitati (pana in noiembrie).

Curiosi, cum suntem, am aruncat o privire pe profilele de facebook si am aflat ca:

 1. Ovidiu Zara – continua sa posteze regulat pe pagina sa de facebook. Am gasit atat postari referitoare la prietenul sau din tinerete, Dan Diaconescu, aflat in inchisoare, cat si mustrari adresate lui Nicusor Dan: ” Unde esti, Nicusor Dan – “salvatorul” Bucurestiului, care zici ca de 10 ani te “lupti” cu mafia imobiliara a Capitalei? Bai, Nicusoare, bai neicushorule….. Se vinde pe OLX o halca din parcul Verdi si nici tălică si nici mademoizel frantuzoaica de la 1 nu au zis nici “pâs”. Pai mai luptam, Nicusorule, ori odata ajunsi la putere uitam, nu vedem, ne fofilam ? De patrimoniul statului roman luat cu japca de FDGR-ul lui Johannis Werner nu ai zis nimic….. Poate zici ceva de Verdi. Ca de SOROS sigur nu scoti un sunet…. Deci? Ai sange de roman? Sau si tu esti tradatorul generatiei mele? Spune!”. Tot pe pagina de facebook a lui Ovidiu Zara am gasit postari referitoare la jocurile olimpice si “campioana noastra europeana la tenis de masa, Elisabeta Samara”.
 2. Daniel Baluta – devenit Primarul Sectorului 4, acesta posteaza regulat pe pagina sa de facebook. Primarul isi tine cetatenii la curent cu actiunile din sector. Am gasit atat postari referitoare la activitatea Politiei Locale, reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 4, cat si postari in care informeaza despre controalele efectuate de politistii locali in pietele din sector: “Controlul de sâmbătă dimineaţă din Piaţa Sudului nu a fost singurul şi, cu siguranţă, nu va fi ultimul. Două acţiuni similare au avut loc recent în Piaţa Norilor şi în Piaţa Străduinţei (Berceni Sud). Vă invit să citiţi detalii despre aceste acţiuni pe blogul meu.”
 3. Razvan Sava – fostul candidat la primaria sectorului si devenit consilier posteaza destul de rar pe pagina sa oficiala de facebook. Ultimele postari sunt de luna trecuta. In multe dintre aceste postari o ataca pe Gabriela Firea, actualul primar general al Bucurestiului: “In lipsa doamnei Firea, aflata in vacanta dupa doar 2 saptamani de munca in pozitia de Primar General, viceprimarul Capitalei, domnul Aurelian Badulescu, a iesit la rampa incercand sa isi etaleze cele cateva cunostințe teoretice despre fondurilor europene din Programul Operational Infrastructura Mare destinate reabilitarii sistemului de termoficare din Bucuresti.
  Ce uita dl viceprimar sa spună este, de ce daca Primarul Firea a promis in plina criza a ELCEN-RADET ca se duce la Bruxelles dupa fonduri europene, nu s-a dus; in schimb a plecat in concediu. Asta este intrebarea pe care dl Bădulescu se face ca nu o aude.”
 4. Stefan Spiridon – pe pagina oficiala de politician nu a mai postat din 3 iunie. Oricum, avea numai 55 de aprecieri si era creata doar pentru alegeri. Pe pagina sa personala de facebook posteaza foarte rar. In ultima postare, din 27 iulie, Stefan Spiridon pare cuprins de nostalgie si il ataca pe actualul primar al sectorului: “Copii nu am, nu fiindca nu m-ar fi preocupat, ci pentru ca am considerat mereu ca orice pe lumea asta trebuie facut temeinic, la timpul sau. Insa, am o sora mai mica, careia pot spune ca ii dedic tot ce poate insemna dragoste si protectie, ca frate mai mare si prieten. Marei ii placea sa se joace in Oraselul Copiilor, asta pana cand noul primar a decis sa inchida portile acestui parc.”
 5. Dumitru Dobrev – continua sa posteze des pe pagina oficiala de facebook. Am gasit atat postari referitoare la proiectele Uniunii Salvati Bucurestiul, postari in care critica activitatea Gabrielei Firea: “Doamna Firea a stiut dumneaei de ce nu ne trimite CV-urile celor propusi pentru Consiliul de Administratie al RADET: am fi fost lasati fara grai cu totii de cele 38 de diplome in varii domenii, inclusiv psihoterapie, ale unuia dintre ei.”, dar si postari in care isi exprima credintele personale: “Sunt pentru statul de drept, pentru drepturile fundamentale ale omului si pentru separatia dintre stat si biserica. Acestea sunt principiile mele si sunt nenegociabile. Asa să-mi ajute Dumnezeu! :)”
 6. Stefanel Dan Marin – fostul candidat nu a mai postat pe pagina de facebook “de politician” din luna iunie, ceea ce ne face sa credem ca a fost creata doar pentru alegeri. Insa, pe pagina sa personala publica diverse opinii legate de activitatea administratiei actuale. Ultima postare este un filmulet din concediu.
 7. Radu-Razvan Bratu-Iorga – pe pagina oficiala de facebook a mai postat o singura data dupa alegeri, in iulie: “Prima zi a summit-ului NATO de la Varșovia mi-a lasat o impresie urâtă: a devenit mai mult decat evident ca Romania nu a contat si nu va conta in deciziile care sunt luate la nivel european si mondial și ca atunci cand ii ajunge cutitul la os Occidentul uita imediat orice angajament asumat.” Pe pagina sa personala de facebook posteaza aproape saptamanal.
 8. Constantin Titian Filip – pe pagina de politician a postat ultima data pe 17 mai. Penultima sa postare este un anunt referitor la inchirierea unui apartament cu 3 camere pe B -ul Socului. Probabil “Bulevardul” a vrut sa scrie. In orice caz, pe facebook figureaza foarte multe profiluri cu numele si poza lui, toate neactualizate.
 9. Paul Constantin Marinescu – nu a avut niciodata o pagina de facebook oficiala. Pe pagina sa personala posteaza des orice i se pare interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 5 =