Important! Cum puteti scapa GRATUIT de mobilierul si obiectele vechi de uz casnic

gratuit

Locuitorii din sectorul 4 au posibilitatea de a se debarasa, gratuit, in aceasta perioada, de mobilierul vechi si obiectele de uz casnic vechi, anunta primaria Sectorului 4 care a demarat “curatenia de primavara”.

Intre 2 martie si 31 martie, locuitorii din sectorul 4 au posibilitatea de a scapa de mobilierul si de obiectele de uz casnic uzate. Acestea pot fi depozitate in locurile special delimitate de colectare a deseurilor (langa insulele de colectare), de unde vor fi ridicate, gratuit, de catre echipele operatorului de salubritate, conform unui comunicat de presa al primariei de sector.

Atentie, insa, exceptie fac, in continuare, deseurile rezultate din lucrarile de constructie, care vor fi colectate contra-cost.

In aceeasi perioada (2 martie – 31 martie), primaria anunta demararea “curateniei de primavara” in sectorul 4. Administratia promite ca echipe ale operatorului de salubritate precum si ale ADP Sector 4 vor interveni in tot sectorul pentru a curata si igieniza spatiile publice, de la strazi, trotuare, parcuri si scuaruri si pana la spatii verzi, locuri de joaca, gradinile blocurilor etc.

“In total, peste 150 de autoutilitare, insemnand autocisterne dotate cu echipamente de spalat cu presiune, autoperii pentru maturat si aspirat stradal, autobasculante pentru colectare, autospeciale pentru toaletare arbori, vor fi puse, in permanenta, la dispozitia echipelor de curatenie. De asemenea, o mie de muncitori vor interveni manual la spalatul strazilor si al bulevardelor, la curatarea rigolelor si a mobilierului urban”, potrivit unui comunicat de presa al primariei sectorului 4.

Sursa: Comunicat de presa

1 Comment

  1. Ionela Ilie

    April 15, 2024 at 9:52 am

    Bună dimineața, aș dori să știu dacă este posibil să mi puteți colecta niște mobilier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =