A inceput curatenia generala in Parcul Natural Vacaresti

parcul

Primaria Capitalei anunta ca incepand din data de 4  februarie a demarat, impreuna cu angajatii ADP Sector 4 si voluntarii Administratiei Parcului Natural Vacaresti, curatenia generala in Delta Vacaresti. Actiunea vine la doar cateva zile distanta dupa ce consilierii generali au aprobat protocolul de colaborare dintre Primaria Generala, Administratia Parcul Natural Vacaresti si Primaria Sectorului 4 pentru a amenaja si dezvolta in comun acest parc natural aflat pe teritoriul sectorului 4.

„Ne ocupăm de igienizarea Parcului Văcărești, pe care Primăria Capitalei l-a preluat de curând în administrare.

Colegi de la recent înființata Administrație a Parcului Natural Văcărești, împreună cu angajați ai ADP Sector 4 și voluntari de la Asociația Parcul Natural Văcărești au strâns deșeuri din parc, făcând curățenie în locuri de care nu se mai ocupa nimeni de 20 de ani.

E un bun început al colaborării dintre Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 4 și societatea civilă, care continuă și în ceea ce privește paza: de-acum înainte, perimetrul parcului va fi patrulat de polițiști locali de la Poliția Locală a Municipiului București și Poliția Locală a Sectorului 4”, a declarat Primarul General, Nicusor Dan.

SURSA

CITESTE SI: CGMB a aprobat asocierea dintre PMB, Sectorul 4 si Administratia Parcului Natural Vacaresti pentru amenajarea si dezvoltarea Deltei Vacaresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 4 =