Daca nu-ti faci curatenia acasa ai toate sansele sa te pomenesti cu primaria pe cap in Sectorul 4

Cazurile de apartamente de bloc transformate de catre proprietari in adevarate crescatorii de animale nu sunt rare, in sectorul 4, asa ca primaria a luat decizia sa ofere ajutor cetatenilor afectati de astfel de situatii. Ce inseamna, mai exact, asta? Inseamna ca Primaria Sectorului 4 ofera consultanta juridica gratuita asociatiilor de proprietari in vederea obtinerii ordinelor judecatoresti care sa permita igienizarea apartamentelor insalubre chiar si fara acordul proprietarilor acestora.

Decizia este a primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, potrivit unui comunicat al administratiei locale, preluat de catre Agerpres, si vine ca urmare a apelurilor locatarilor unui bloc din sectorul 4, care au cerut ajutorul primariei.

Exasperati de mirosul insuportabil, care ajungea si in apartamentele lor, oamenii au reclamat faptul ca un proprietar a transformat apartamentul in care locuieste intr-un focar de infectie, dupa ce a adunat in casa munti de gunoaie. Mai mult, intre timp, pe langa mizeria de nedescris, apartamentul a devenit si adapost pentru cainii fara stapan pe care o batrana ii tinea in casa de cateva luni. Vecinii mai spun ca proprietara nu a facut curatenie de foarte mult timp si nici nu vrea sa accepte ajutor de la nimeni. La apelul locatarilor, inspectorii de la primarie au intervenit de urgenta. Au mers la fata locului si i-au explicat proprietarei ca trebuie sa igienizeze locul si sa faca imediat curatenie. Totodata, asociatiei de proprietari i s-a comunicat faptul ca astfel de cazuri, care pun in pericol sanatatea oamenilor, nu mai pot fi tolerate“, se arata in comunicatul de presa al primariei Sectorului 4.

CITESTE SI: Primim de la cititori – O locatara a unui bloc de pe Brancoveanu isi arunca dejectiile pe geam! Vecinii sunt disperati

Trebuie precizat ca in comunicatul de presa al primariei nu se precizeaza adresa la care s-a intervenit, dar pe pagina de Facebook a edilului Baluta exista un filmulet cu actiunea primariei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × 3 =