Primim de la cititori – O locatara a unui bloc de pe Brancoveanu isi arunca dejectiile pe geam! Vecinii sunt disperati

Brancoveanu

Va spunem ca in momentul in care am citit mesajul primit de la cititoarea noastra A. G., ne-am inchinat… Nu am crezut ca asa ceva este posibil in 2017 intr-o capitala precum Bucurestiul. Pe scurt, o locatara a blocului C4A de pe Bulevardul Constantin Brancoveanu isi arunca pe geam fecalele si urina, spre disperarea vecinilor.

Din cate am inteles din mesajul trimis de cititoarea noastra care reclama comportamentul incredibil al vecinei sale, aceasta din urma refuza sa isi achite factura la apa. De fapt, nu vrea sa foloseasca apa…

Am inteles ca asociatia de locatari i-a propus sa-i plateasca apa insa aceasta nu accepta. Ce se poate face? Multumesc anticipat!“, ne scrie A.G.

Avand in vedere ca situatia nu exista de ieri de azi, si ca oamenii din blocul mentionat au incercat sa rezolve problema apeland cam peste tot, speram ca macar primaria de sector sa citeasca aceste randuri, sa se autosesizeze si sa gaseasca o solutie urgenta. Nu de alta, dar incep caldurile si nici nu vrem sa ne gandim la consecintele acestui comportament deviant, demn de Evul Mediu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − 12 =