De azi puteti vota proiectele favorite din campania Propune Pentru Bucuresti

Propune Pentru Bucuresti

Incepand de astazi, timp de 11 zile, bucurestenii in varsta de cel putin 18 ani pot vota proiectele care li se par cele mai importante dintre cele inscrise in campania Propune Pentru Bucuresti, demarata de Primaria Capitalei.

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca incepand de astazi, 6 noiembrie, cetatenii pot alege si vota cate un proiect din fiecare categorie (din cele care au fost inscrise si declarate eligibile) in campania Propune Pentru Bucuresti, campanie despre care am scris si noi.

CITESTE SI: Primaria Capitalei se inspira de la Cluj: va finanta 20 de proiecte propuse de cetateni prin bugetare participativa

Fiecare proiect castigator in urma votului oamenilor va beneficia de o finantare de 200.000 de euro.

In campania Propune Pentru Bucuresti au fost inscrise pana la data limita, 3 noiembrie 2017, un numar de 151 de proiecte, dintre care au fost declarate eligibile si publicate pe site-ul PMB 33 de proiecte. Votul se va desfasura pana in data de 17 noiembrie. Potrivit PMB, intre 20 noiembrie si 23 noiembrie 2017 va avea loc centralizarea rezultatelor votului, iar in data de 24 noiembrie urmeaza sa vedem ce proiecte au fost declarate castigatoare.

Vedeti pe site-ul PMB ce proeicte au fost declarate eligibile si pot fi votate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 + 17 =