Trei proiecte eligibile dintre cele 33 din campania Propune pentru Bucuresti vizeaza Sectorul 4

proiecte

Va invitam, ieri, sa va implicati in campania Propune pentru Bucuresti, votand un proiect care este destinat construirii unei piste de alergare in Parcul Tineretului. Cititorii ne atrag atentia ca acesta nu este singurul proiect destinat sectorului 4 si ca inca alte doua idei ce ar putea fi finantate cu bani de la PMB merita voturile voastre. In total, au fost inscrise in campania respectiva si declarate eligibile trei proiecte care ar putea prinde finantare de la Primaria Capitalei.

Proiectul – Loc de joaca pentru copii, zona de relaxare/destindere pentru adulti, varstnici – un spatiu verde nou, extins pe verticala

Ioana Nacev propune acest proiect pe care il  descrie ca necesar pentru ca actualele zone de joaca / destindere din parcurile mari ale Bucurestiului sunt foarte putine si nefunctionale. Initiatoarea proiectului propune trei locatii diferite pentru implementarea acestuia: Parcul Tinererului (zona dinspre Bd. Tineretului), Parcul Herastrau (sector1) si Parcul Circului (sector 2). “Spatiile de joaca/destindere/relaxare/asteptare actuale nu sunt destinate socializarii intre copii si intre adultii/varstnicii care supravegheaza copiii. Utilizarea spatiului verde este insufienta si o mai buna integrare a locurilor de joaca/destindere in acesta ar fi benefica, creand un plus de confort. Se doreste extinderea suprafetelor verzi amenajate pe orizontala si pe verticala, iar prin crearea perdelelor verzi se urmareste imbunatatirea calitatii aerului si diminuarea poluarii fonice“, se arata in Justificarea Proiectului.

VEDETI MAI MULTE DETALII DESPRE PROIECTUL LEGAT DE LOCURILE DE JOACA SI VOTATI-L AICI

Proiectul – Reamenajare piata Libertatii

Cel de-a doilea proiect pe care vi-l prezentam astazi a fost propus de catre unul dintre consilierii USR Sector 4, Christian Moulin, iar Sectorul4LIVE a scris si la inceputul campaniei despre aceasta idee care ni s-a parut ca merita atentia comunitatii noastre. Pe scurt, proiectul propune “reamenajarea acestei intersectii foarte aglomerate cu semafoare, “insule” pentru a directiona traficul, treceri de pietoni protejate”, avand ca beneficiari atat locuitorii din sectorul 4 cat si bucurestenii care tranziteaza zona. Trebuie spus ca acest proiect este cel mai pragmatic dintre toate, atingand unul dintre cele mai sensibile si problematice subiecte: traficul din Bucuresti.

VEDETI MAI MULTE DETALII DESPRE PROIECTUL LEGAT DE REAMENAJARE PIATA LIBERTATII SI VOTATI-L AICI

Proiectul – Pista de alergare in Parcul Tineretului

Despre acest proiect am vorbit chiar ieri, iar detalii despre acesta puteti gasi in articolul nostru “Proiectul PISTA DE ALERGARE IN PARCUL TINERETULUI are nevoie de cat mai multe voturi”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + 8 =