De La Cititori: accidente in lant pe strada Pictor Stefan Dimitrescu din Sectorul 4

accidente

Revenim astazi in rubrica De La Cititori cu un subiect important: lipsa semaforizarii in anumite zone din Sectorul 4 si consecintele acestei situatii. Cititorul nostru N.G.C. ne scrie ca accidentele se tin lant pe strada Pictor Stefan Dimitrescu. In decurs de doar o saptamana, ne spune cititorul nostru, au avut loc doua accidente.

In decurs de o saptamana au avut loc doua accidente pe strada Pictor Stefan Dimitrescu, la nr 4. Primaria Municipiului Bucuresti refuza sa intervina cu semnalizare si delimitatoare. Saptamana trecuta a avut loc un nou accident“, ne scrie N.G.C. care ne trimite si cateva imagini cu un accident care s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute.

Mai multe masini au fost avariate in cel mai recent accident de pe strada Pictor Stefan Dimitrescu. Soferul a condus cu viteza mare si a scapat masina de sub control, acrosand nu mai putin de patru automobile parcate si scotand din pamant un stalp.  “acum o saptamana, un alt <<pilot>> a facut praf alte trei masini“, mai spune cititorul nostru.

Suntem convinsi ca autoritatile de la Primaria Capitalei stiu foarte bine ca problema poate fi rezolvata rapid prin semaforizare si prin montarea unor limitatoare de viteza pe strada respectiva. Intrebarea pe care o avem pentru cei din Comisia de Circulatie din cadrul PMB este de ce nu se sesizeaza nimeni pentru a evita o tragedie?

Pana acum, s-au inregistrat doar pagube materiale pe strada amintita, dar riscul producerii unor accidente cu victime pluteste amenintator in aer. Speram ca articolul nostru sa fie citit de cine trebuie si sa se intervina cat mai repede.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − seventeen =