De La Cititori: Doua probleme legate de parcarile din sectorul 4

parcari

Astazi publicam in rubrica De La Cititori doua mesaje primite recent. Primul este legat de reamenajarile de pe strada Resita, care afecteaza parcarile de resedinta din zona, iar al doilea se refera la amenajarea unor parcari pe Sos Oltenitei “renuntandu-se la spatiul verde de langa blocuri”.

Iata in continuare mesajele cititorilor nostri:

M.M. ne scrie: “Poate mai scrieti si despre lucrurile ineficiente facute de primaria sect. 4. Pe str. Resita au schimbat bordurile, inclusiv pe cele din dreptul parcarilor de resedinta (platite). Problema este ca au lasat bordurile mult prea inalte fata de carosabil, chiar si pentru o masina cu garda la sol inalta. Din aceasta cauza am spart bara fata si am infundat pragul masinii in momentul in care am incercat sa ies din parcare. Am vb cu inginerul care coordoneaza lucrarile (l-am gasit pe strada, la lucrari) si a zis ca isi cere scuze si ca stie ca s-au produs si erori…si cam atat. Am trimis sesizare si la primarie si la Mobilitate Urbana sect. 4, dar se pare ca tot eu voi fi nevoit sa “repar” ce au gresit ei.”

A.D. ne scrie: “Aveti cumva vreo informatie legata de noile locuri de parcare pe care primaria le executa renuntand la spatiul verde de langa blocuri? E vorba de 2 astfel de amenajari pe Sos Oltenitei de la numerele 73 pana la 77, exact blocurile din spatele benzinariei Mol pe sensul de mers catre Brancoveanu. Multumesc, astept cu mare interes un raspuns, poate chiar si un punct de vedere al Primariei. Mi se pare absurd si aberant ca Mega Residence sa stea cu locurile de parcare neocupate (pentru ca probabil trebuiesc platite) iar primaria sa distruga spatiul verde pentru parcari de resedinta. Oare nu se gaseste o modalitate pentru ca acele locuri sa fie atribuite locatarilor respectivi sub forma de inchiriere?”

1 Comment

  1. dexter

    August 4, 2019 at 4:44 pm

    Probabil pentru a prinde si un al 2 lea mandat ca primar.

    La 500m de acesta locatia ,mai exact la Piata Sudului se construieste o parcare supraetajata.
    Tot ce e verde trebuie transformat in locuri de parcare, de ce sa nu aducem poloare,zgomotele si certurile pe locurile de parcare chiar sub geamurile locatarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − five =