De la cititori – Trei probleme care ar trebui sa intre in atentia Primariei Sectorului 4!

cititori

Astazi vom publica in rubrica De La Cititori mai multe mesaje de la locuitori din Sectorul 4 care fac diverse apeluri catre administratia locala cu speranta ca problemele semnalate isi vor gasi o rezolvare. Iata in continuare mesajele cititorilor nostri:

Reabilitare bloc Sos. Giurgiului 129

Luminita Stanciu: “Bună ziua! Locuiesc pe Sos.Giurgiului 129 la unul dintre blocurile in faza de reabilitare termică, la blocul de unde din păcate unul dintre muncitori a căzut de pe schela și a murit. De aproape 1 an de zile trăim printre gunoaie , excremente si tot felul de situații greu de indurat. Poate veni cineva de la Primărie să vadă și eventual să ia măsuri că nu se mai poate, vă rog să mă credeți. Multumesc”

Trotuar blocat de masini parcate si banere electorale

A.T. ne scrie – “In intersectia de la Pta Sudului, trotuarul din fata magazinului mare Mega Image a devenit inaccesibil traficului pietonal datorita masinilor parcate si a reclamelor electorale amplasate pe mijlocul trotuarului. Mentionez ca este o zona cu circulatie pietonala mare datorita legaturii cu metroul, magazinul si accesul in continuare pe bulevarde. Va rugam sa ajutati la eliberarea trotuarului astfel pietonii sa nu mai fie nevoiți sa se strecoare printre obstacolele aflate pe trotuar. Multumesc.”

Gunoaie si resturi menajere aruncate pe jos

E.D. ne scrie – “In curtea celor de la Asistență Sociala si protecția copilului sector 4 ,in spate partea de la gardul către blocurile Metropolitan Residence sunt de ceva timp gunoaie si resturi. In fiecare dimineața cand se ridică gunoiul se ia doar ce este in pubele dar cei de la Asociației aduc mereu gunoaie si in curând se transforma într-o groapa de gunoi . Va rog frumos daca imi puteți spune cum se poate rezolva. Am încercat sa fac sesizare prin aplicație dar nu a mers. Multumesc”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 1 =