REVISTA PRESEI 18 IANUARIE: Noi troleibuze pentru București; ANAF verifică stilul de viață al românilor; Zi cu temperaturi record; Case demolate cu mascații; Se schimbă normele pentru reabilitarea blocurilor

Revista Presei

REVISTA PRESEI 18 IANUARIE: Noi troleibuze pentru București; ANAF verifică stilul de viață al românilor; Zi cu temperaturi record; Case demolate cu mascații; Se schimbă normele pentru reabilitarea blocurilor

B365: STB va avea 22 de troleibuze noi. Nicușor Dan speră ca transportul în comun să devină mai atractiv pentru bucureșteni / Primarul General al Capitalei a anunțat că a fost semnată finanțarea necesară pentru cumpărarea a 22 de noi troleibuze ce se vor alătura mijloacelor de transport public care există deja în flota STB. Banii pentru această achiziție vor fi primiți prin intermediul PNRR, program gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Digi24: ANAF va controla stilul de viață al românilor / ANAF vrea să controleze românii în funcție de stilul lor de viață și al celor din familie. Fiscul a propus o strategie până în anul 2025 prin care încearcă să crească numărul celor care plătesc impozitul pe venit. Specialiștii spun că măsura este bună, în teorie, însă din cauza faptului că nu există pedepse mai aspre, puțini se vor conforma voluntar.

Știrile Pro TV: Temperatură record astăzi în București / În București se încălzește foarte tare. Astăzi așteaptăm o temperatură-record, de 20 de grade. Cea mai ridicată valoare înregistrată în Capitala într-o zi de ianuarie este de 18 grade și s-a atins 2002. Pot să apară câțiva nori de ploaie, iar vântul se intensifica și aici.

Observator News: Case demolate cu mascații, la marginea Bucureștiului / A fost scandal la marginea comunei Jilava, acolo unde jandarmii, reprezentanții CNAIR, dar și muncitorii au început să pună la pământ mai multe case. Fac loc pentru un pasaj peste Autostrada A0, care să lege Jilava de Vidra.

Evenimentul Zilei: Se schimbă normele pentru reabilitarea blocurilor / Ministerul Dezvoltării vrea să schimbe normele cu privire la reabilitarea blocului și în acest sens a pus în dezbatere un proiect de ordin. Printre modificările aduse este și aceea că se stabilește că interacțiunea beneficiarilor cu autoritățile, respectiv încărcarea documentelor aferente programului, se va desfășura prin intermediul platformei digitale „investitii.mdlpa.ro”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + eighteen =