De La Cititori: Ce probleme ne mai sesizeaza locuitorii din Sectorul 4

sectorul 4

Pentru ca cititorii Sectorul4LIVE ne-au scris foarte multe mesaje, am decis sa le comasam pe cele mai importante intr-un singur text. Astazi, despre problemele locuitorilor din Drumul Binelui, despre lucrarile din statiile de autobuz din Tineretului si despre lipsa de civilizatie a unor proprietari de animale care nu strang mizeria de pe strada in Sectorul 4.

C.G. ne scrie ca “pe bulevardul Tineretului au fost montate cabine in statii de autobuz. Un lucru minunat dealtfel.Dar ca in Romania au uitat sa termine lucrare (au uitat sa astupe gaurile cu asfalt. Poate faceti o sezizare ca ADP4 sa remedieze.”

Probleme mari pe Drumul Binelui

G.M.D. ne scrie “Va rog sa verificati si sa ne ajutati in remedierea situatiilor semnalate mai jos: pe Drumul Binelui, intersectie cu strada Mosoaia, cu toate ca exista in apropiere un centru ADP (Aparatori), nu trece nimeni de la ADP pentru curatenie, este mizerie pe strada, singura persoana de la ADP este soferul unei masinute cu perie ce se plimba pe strada la ora 00:00, pana termina benzina. De asemenea, pe Drumul Binelui, intersectia cu Drumul Gilaului, nu putem merge pe trotuarele acestor strazi, deoarece acestea …nu exista, sau daca exista sunt ocupate de masini parcare, masini ce astepta la service-ul Prestige cu saptamanile, trotuare pline de crengi lasate acolo, astfel ca esti nevoit sa mergi pe strada, existand riscul sa te loveasca masinile. O alta problema de pe Drumul Binelui, tot intersectia cu Drumul Gilaului, este ca nu sunt stalpi de iluminat. In acelasi loc, in curtile de pe partea dreapta (depozit alfredo, pizzeria jerry, service auto etc.) este un focar de infectie din cauza nepasarii celor ce isi desfasuara activitatea (gunoaie abandonate, copaci rupti si abandonati, piese auto aruncate). Puteti impune masuri tinand cont de protectia mediului. Pe Bulevardul Metalurgiei catre Metro, atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga, nu exista trotuare pe care sa mergi, acestea sunt pline de pamant, gropi, pietre abandonate, iar spatiul verde nu exista. In locul spatiului verde sunt masini parcate, pamant in care s-au format gropi odata cu parcarea masinilor in momentul in care pamantul era ud de la ploi sau zapezi. Va rog sa ne ajutati sa primim un raspuns de la primarie daca au in proiect reabilitarea peisagistica a acestor zone si cand este aceasta planificata.”

De asemenea, cititoarea noastra G.M. ne scrie: “De 3 zile Drumul Binelui nu are iluminat stradal, suntem intr-o bezna totala! Daca si noi suntem platitori de taxe si impozite edilii acestui sector ar trebui sa se ocupe si de acest aspect! Multumesc”

Vesnicele probleme cu proprietarii de animale care nu strang mizeria

G.B ne scrie: “Buna ziua. Sunt un cetățean din sectorul 4 și iubitor de animale, dar va rog din suflet găsiți o soluție pentru cei care poseda căței sa se ia niște măsuri in privința loc deoarece tot sectorul 4 este plin de excremente.”

1 Comment

  1. marcel pavel

    March 1, 2019 at 6:31 pm

    buna ziua! adp si primaria s4 intentioneaza sa faca un parc in zona huedin/izvorul crisului intre blocurile D20 si D21. noi,cetatenii, suntem revoltati ca vor fi taiati o gramada de pomi maturi ,se distruge o zona intinsa cu gazon si se vor atrage adolescentii de 13-16 ani sa se simta bine pana la 2 noaptea. chiar, stiu domnii de la la primarie cum urla un grup de adolescenti? prin urmare, ii anuntam pe domnii de la primarie ca 8 scari de bloc nu vor ceda NICIODATA si sa faca treaba IN FOLOSUL oamenilor si nu CONTRA lor.Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =