De la Cititori: Astazi, despre Pasajul Sudului, trotuare impracticabile si angajati ADP care se ascund pe blocuri sa traga chiulul de la munca

De La Cititori

Avand in vedere ca nu am mai reusit sa publicam de ceva timp sesizarile primite de la cititorii nostri, revenim astazi in rubrica De La Cititori cu trei subiecte. Primul se refera la scarile rulante de la Pasasjul Sudului, scari care nu sunt functionale de mult timp. Pentru al doilea subiect, mergem pe strada Soldanului, unde trotuarul de vizavi de parcarile trasate este ocupat de masini parcate neregulamentar. Nu in ultimul rand, un alt cititor ne atrage atentia ca in zona Sincai unii dintre angajatii ADP au gasit o solutie ca sa fenteze ziua de munca – se ascund ba prin scarile blocurilor, ba se urca chiar pe acoperisul cladirilor pentru a trage chiulul. Atentie, nu spunem ca toti fac asa, dar sunt unii care se cred mai destepti decat altii…

Vedeti in continuare mesajele primite de la cititori:

M.V. ne scrie:

“Cine administreaza Pasajul Sudului? Unde putem sesiza nefunctionarea scarilor rulante din pasaj, avand in vedere ca de cand a fost inaugurat, aceste scari au functionat foarte putin!”

Pasajul de la Piata Sudului este in administrarea Primariei Capitalei. Chiar si asa, primaria de sector ar putea face (si ar trebui sa faca) demersurile pentru ca problema cu aceste scari, care mai mult stau decat functioneaza, sa fie rezolvata.

A.L. ne scrie:

“Daca tot s-a mutat parcarea de pe stanga pe dreapta strazii Soldanului, va rog sa montati si stalpi de limitare, ca deja nu mai ai pe unde sa mergi.”

Cititorul nostru ne trimite si o poza mai mult decat graitoare:

Un alt cititor, care doreste sa-si patreze anonimatul, ne scrie:

“Buna ziua! Doresc sa va sesizez de multa vreme ca angajatii ADP nu-si fac treaba corespunzator in zona Bdul Gheorghe Sincai. Pe timp de iarna se ascundeau in scarile blocurilor. Acum, cand sunt platiti sa faca curatenie, ei cersesc diverse lucruri locatarilor din blocurile unde se fac ca muncesc. Stau foarte mult degeaba, vorbesc mult si tare, mananca in spatiile verzi unde ar trebui sa sape si-si lasa resturile alimentare acolo. Mai nou, urca pe acoperisul blocurilor pentru a nu fi vazuti stand.”

Iata si o imagine cu doi dintre angajatii ADP care au ales pentru “odihna” un acoperis de bloc din zona Sincai:

2 Comments

  1. Vali

    May 7, 2019 at 3:01 pm

    De doua luni locatarii din zona strazi Emil Racovita nr 6 nu pot parca masinile pe locurile platite deoarece firma care a inceput asfaltarea si scimbarea bordurilor in parcare si pe aleea blocului ,acum doua luni, are doar doua viteze – incet si deloc- iar cei care ar trebui sa refaca marcajele locurilor de parcare au uitat iar noi parcam pe unde apucam .Discomfortul creeat de modul de lucru alandala si si cu pauze de 2 3 saptamani intre lucrari este urias . Cine pe cine saboteaza ? Un lucru care la inceput parea bun a fost transformat intr-o bataie de joc Sunt curios si am sa va tin la curent cand se va termina borduriada si marcajele in parcare . P.S . Sper ca inainte de terminarea autostrazii Comarnic -Brasov .

  2. George Constantin

    May 9, 2019 at 2:14 pm

    Cine a avut ideea sa monteze pe trotuarul unde se afla statia STB Piata Sudului a acelor stalpisori cu lanturi? Daca vin mai mult de doua autobuze/troleibuze unu dupa altul nu au pe unde sa coboare calatorii. Cineva cu carucior de copil sare peste lanturi pentru a urca in autobuz? Va rog verificati si intrebati la cei responsabili sa corecteze aberatia aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 2 =