Vanatoare de masini parcate neregulamentar in sectorul 4. Cate amenzi s-au dat intr-o luna?

sectorul 4

Peste 900 de soferi au fost sanctionati, in ultima luna, doar in sectorul 4, pentru ca au parcat neregulamentar. Anuntul vine de la primarul de sector, care lanseaza un avertisment pentru conducatorii auto care isi lasa masinile in locuri interzise.

Cei 900 de soferi au fost amendati cu cel putin 500 de lei fiecare, de unde putem trage concluzia ca in bugetul primariei au intrat o groaza de bani. Dupa calculele nostre, este vorba despre vreo 450.000 de lei!

“Ar fi păcat să vă aflați în situația în care au fost cei peste 900 de conducători auto care au fost sancționați, în ultima lună, cu peste 500 de lei fiecare și cărora le-au fost ridicate mașinile pentru că au parcat neregulamentar.

Nu mai bine vă lăsați autoturismele în parcările publice de la Nițu Vasile sau Pridvorului, pentru 1 leu pentru două ore? Sau la Piața Sudului și Complex Comercial Piața Sudului, pentru 2 lei pe oră?”, a scris Daniel Baluta pe Facebook.

In sectorul 4 au fost construite, in ultimii ani, foarte multe parcari, asa ca e cam penibil sa mai spuna cineva ca nu are unde sa isi lase masina. Se pare insa ca sunt foarte mult soferi carora li se pare ca masina nu poate fi parcata decat la cativa metri de locul de destinatie, altfel le cade si rangul si le scade si …burta. De fapt, ideea este ca am inceput sa credem ca oricate parcari s-ar face (iar daca se mai fac multe, riscam sa ne sufocam in betoane!), romanul tot gaseste o scuza sa nu le foloseasca.

Si chiar scriam recent despre noua parcare de la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni, cea despre care administratia locala spune ca va fi utila tuturor celor care vin din afara orasului si care isi vor lasa masinile pentru a folosi transportul subteran. Noi nu credem ca se va intampla asta, mai ales ca exista un precedent in nordul orasului – parcarea park&kride de la Straulesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 4 =