Deseuri medicale abandonate pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Autoritatile au deschis mai multe anchete

deseuri medicale

Mai multi locuitori din zona Brancoveanu au alertat, ieri dimineata, autoritatile dupa ce au descoperit saci negri cu deseuri medicale abandonate pe strada.

Potrivit unui comunicat de presa al primariei Sectorului 4, toti sacii cu deseuri medicale gasiti abandonati pe trotuar au fost ridicati si predati unui centru specializat în distrugerea controlata a acestui tip de riziduri.

”În paralel, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a demarat un control la o unitate farmaceutică din apropiere, care face parte dintr-un lanț foarte important de farmacii și de unde există informații că ar proveni aceste deșeuri. 

În urma controalelor, polițiștii locali au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei și, totodată, a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității comerciale până la data intrării în legalitate.”, se arata in comunicat.

Sursa citata mai precizeaza ca ”totodată, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a decis ca în acest caz, pentru a evita situații similare care evident ar putea pune în pericol sănătatea oamenilor, să fie sesizate Colegiul Farmaciștilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, precum și alte instituții abilitate.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 3 =