130 de dosare de despagubiri pentru copacii cazuti pe masini, in Sectorul 4

toaletarea copacilor

Primaria Sectorului 4 a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, ca va putea acorda despagubiri totale de maximum 100.000 de euro pentru proprietarii ale caror masini au fost avariate in urma copacilor cazuti weekend-ul trecut.

Astfel, 130 de persoane au depus dosare la Primaria Sectorului 4 din Bucuresti, prin care solicita despagubiri, pentru daunele produse de copacii, sau crengile cazute ca urmare a ploii inghetate, care s-a abatut asupra Capitalei la finalul saptamanii trecute. Potrivit anuntului facut de Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, proprietarii masinilor avariate in Sectorul 4, din cauza acestui fenomen meteorologic, vor fi despagubiti in limita celor 100.000 de euro pentru care S.C ADP4 S.A a incheiat asigurare pentru astfel de situatii.

„Din pacate, ploaia inghetata de la finalul saptamanii trecute a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor cazuti, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotarat sa venim in sprijinul proprietarilor si sa ii ajutam sa isi repare maainile. Cei afectati trebuie sa vina la sediul primariei, cu nota de constatare intocmita la fata locului de colegii de la Politia Locala Sector 4, iar juristii nostri le vor oferi suportul necesar intocmirii dosarelor de despagubire, astfel incat cererile sa fie solutionate in regim de urgenta”, a declarat Daniel Baluta, Primarul Sectorului 4.

Ca urmare a anuntului edilului Sectorului 4, biroul de inregistrare a acestor dosare a fost asaltat de cereri de despagubire, astfel incat, dupa doar trei zile de la incidente autoritatea locala a inregistrat peste 130 de dosare.

 „Cuantumul acestei asigurari incheiate de societatea de salubritate a primariei, S.C ADP4 S.A este undeva la 100.000 de euro. Cetatenii trebuie sa se prezinte la Primarie cu actul de constatare intocmit de politia locala si sa faca o solicitare de despagubire. Dosarului i se ataseaza ulterior constatarea pe care o face un service autorizat RAR, impreuna cu devizul aferent si intr-un timp rezonabil proprietarul isi poate recupera suma de bani”, a mai explicat Daniel Baluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 8 =