UPDATE! DIGI24: Alerta la ADP Sector 4. Unul dintre pacientii confirmati cu coronavirus a impartit martisoare in 2 martie la 120 de persoane

ADP Sector 4

UPDATE

Barbatul, angajat al ADP Sector 4 si infectat cu coronavirus, s-a intors la sfarsitul lunii februarie din Israel. Secretarul de stat un Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca se fac verificari pentru a se vedea daca se confirma sau nu informatia potrivit careia barbatul ar fi impartit martisoare mai multor persoane, asa cum se vehiculeaza momentan.

Cert este ca, potrivit unei informari ulterioare, barbatul de 60 de ani, angajat la ADP Sector 4, a infectat alte 3 persoane: fiul, nora si nepotul.

La ora redactarii acestei actualizari – 16.30 – in Bucuresti erau confirmate nu mai putin de 8 cazuri noi de coronavirus, numarul total de persoane infectate ajungand la 25.

O ancheta epidemiologica a fost declansata la Amenajarea Domeniului Public, sector 4, dupa ce s-a stabilit ca o persoana din conducerea institutiei, care este cel de-al 17-lea bolnav de coronavirus, a impartit martisoare pe 2 martie.

In prezent, sediul ADP Sector 4 este inchis.

Marian Goleac, director general al ADP sector 4, a declarat la Digi24 ca barbatul de 60 de ani a fost la munca pana luni, 2 martie, zi in care a impartit martisoare.

El a intrat in contact cu peste 120 de persoane.

CITITI IN CONTINUARE PE DIGI24.RO

STIRE IN ACTUALIZARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + ten =