Dispar chioscurile de bilete RATB. Ce se intampla cu angajatii?

bilete

Cea mai recenta stire care vine de la Primaria Capitalei se refera la reorganizarea RATB-ului, un subiect despre care am scris initial in urma cu mai putin de o saptamana. Astazi aflam de la primarie, insa, ca reorganizarea regiei implica si concedieri. Pe scurt, dispar chioscurile de bilete / calatorii, iar afectati de masura sunt vanzatorii.

“(…) in acest moment se lucreaza la studiul de fezabilitate pentru inlocuirea tuturor cabinelor in care se vand bilete cu aparate electronice de vanzare a tichetelor de calatorie”, declara edilul general.

Ce se va intampla cu angajatii RATB care se ocupa cu vanzarea de bilete? Cel mai probabil isi vor pierde locurile de munca. Singura veste cat de cat buna pentru acesti angajati este ca primaria si sindicatul RATB au stabilit acordarea unei serii de “stimulente financiare” pentru oamenii care vor ramane fara joburi.

Sursa: B365.ro

2 Comments

  1. Rodica PRICĂ

    februarie 23, 2018 at 10:58 am

    După ce că stăm în stații cu zecile de minute acum să mai și umblăm după bilete, nu? Halal reorganizare … Poate când iau decizii ce ne influențează major ne și consultă cei din Consiliul Primăriei că au fost aleși să ne reprezinte pe noi cetățenii nu să doarmă pe banii contribuabililor!

  2. Andreea

    februarie 24, 2018 at 11:27 am

    În toate țările civilizate sunt automate. Important e însă să fie funcționale și întreținute constant. Nu știu dacă RATB e capabil de așa ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen + eight =