Doi hoti de buzunare, prinsi in flagrant cand operau intr-un mall din sectorul 4

flagrant

Inca doi hoti de buzunare au fost prinsi in flagrant cand operau intr-un centru comercial din sectorul 4, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

S-a intamplat martie, 3 aprilie, cand poliţistii au surprins un barbat, in varsta de 39 de ani si un tanar, in varsta de 17 ani, imediat dupa ce au sustras un telefon mobil din buzunarul hainei unei femei, de 34 de ani, in timp ce se aflau intr-un centru comercial din sectorul 4 (DGPMB nu precizeaza si locatia exact unde a avut loc acest flagrant).

Mai exact, marti, in jurul orei 17.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie, in timp ce actionau pe linia prevenirii si combaterii furturilor din buzunare si genti, au observat doi barbati care, prin comportamentul lor, le-au atras atentia.

Politistii i-au filat pe suspecti, acestia din urma fiind observati in incinta unui complex comercial din sectorul 4 in timp ce, profitand de neatentia unei femei, de nationalitate straina, ce impingea un carucior cu un copil, i-au sustras acesteia un telefon mobil, din buzunarul gecii, dupa care au incercat sa paraseasca in graba locatia. Cei doi au fost prinsi de catre politisti si condusi pentru audieri la sediul Secţiei 15 Politie iar prejudiciul creat prin savarsirea faptei, estimat la 2.000 de lei, a fost recuperat si restituit persoanei in drept, dupa cum se arata in comunicatul de presa al DGPMB.

Un caz similar a fost inregistrat la inceputul lunii trecute, tot in sectorul 4 – cititi detalii AICI

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen + five =