In doua saptamani incep lucrarile pentru largirea a trei bulevarde importante din sectorul 4. Unde vor fi santiere

bulevarde

Am gasit informatia chiar pe pagina de Facebook a primarului de sector, care spune ca in a doua jumatate a lunii septembrie se incep lucrarile pentru largirea a trei bulevarde importante din Sectorul 4 si pentru crearea de noi locuri de parcare. Vestea este buna pentru ca, in principiu, se face ceva. Insa, dupa experienta de cosmar cu lucrarile de la pasajul Sudului, nu putem sa ne bucuram ca sectorul 4 se va transforma, din nou, in santier.

Iata ce bulevarde care urmeaza sa fie largite de la jumatatea lunii viitoare:

  • Turnu Magurele – de la Aparatori la intersectia cu Brancoveanu
  • Luica – de la Brancoveanu intersectie cu Giurgiului
  • Soseaua Berceni – intre Aparatori si Centura

balo

Primarul mai spune ca s-a intalnit cu reprezentantii tuturor furnizorilor de utilitati pentru a-i informa in legatura cu lucrarile. Poate in acest fel nu vor aparea intarzieri:

Toți furnizorii și distribuitorii de utilități ce dețin rețele de diverse tipuri în zonele în care începem lucrări în a doua jumătate a lunii septembrie au fost informați și puși în legătură directă cu constructorii ce vor lărgi 3 bulevarde din sectorul 4 și care vor amenaja cele aproximativ 10.000 de noi locuri de parcare. Astfel, motive precum „n-am știut”, „n-a fost prins în proiect”, „avem nevoie de mai mult timp pentru lucrări neprevăzute” nu-și vor mai avea locul în comunicarea dintre autoritatea publică și cei însărcinați să ducă proiectele de infrastructură la bun sfârșit“, scrie Daniel Baluta pe Facebook.

Potrivit primarului, pe durata lucrarilor circulatia nu va fi redirectionata pe rute alternative, santierele urmand sa fie deschise doar  pe marginea soselelor.

Edilul spune ca lucrarile vor fi finalizate undeva la finalul lui 2018.

1 Comment

  1. Cristina Radu

    October 12, 2017 at 2:03 pm

    Nu a inceput nici o lucrare…Primarul delira probabil cand a scris aceste lucruri…????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − three =