Drept la replica Primaria Sectorului 4 la articolul “De la Cititori: Reabilitare facuta “pe genunchi”, comert necivilizat in zona Piata Sudului si o statie STB care sta sa cada”

drept la replica

Biroul de presa al Primariei Sectorului 4 ne-a transmis un punct de vedere / Drept la replica la articolul publicat de catre Sectorul4LIVE in aceasta dimineata, “De la Cititori: Reabilitare facuta “pe genunchi”, comert necivilizat in zona Piata Sudului si o statie STB care sta sa cada”, iar in continuare va prezentam integral precizarile autoritatilor:

“Urmare a apariției pe portalul de știri www.sectorul4live.ro  a articolului cu titlul: „De la Cititori: Reabilitare facuta “pe genunchi”, comert necivilizat in zona Piata Sudului si o statie STB care sta sa cada”, Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări:

 1. Situația prezentată de cititorul dumneavoastră în privința reabiliării termice este deja soluționată, întrucat reparațiile au fost deja efectuate. Întârzierea pe care cititorul a identificat-o a fost cauzată de imposibilitatea demontării la timp a unor aparate de aer condiționat. Ulterior, când respectivele aparate au fost demontate (chiar în aceeași zi sau în ziua următoare), reparațiile au fost executate, așa cum rezultă și din fotografiile pe care le atașăm prezentului punct de vedere. 

 

 1. În privința stației de autobuz, trebuie menționat că Primăria Sectorulu 4 nu are competența de a o reface/înlocui, având în vedere faptul că artera de circulație pe care aceasta se află nu este în administrarea Sectorului 4, ci a Primăriei Capitalei și implicit, a Societății de Transport București. 
 2. Cât privește comerțul ambulant din zona Piața Sudului, menționăm faptul că acest flagel este unul dintre motivele pentru care Primăria Sectorului 4 a demarat ample acțiuni de refacere/modernizare a zonei, astfel încât asemenea imagini și situații să nu mai fie posibile. Comerțul cu astfel de produse urmează să se desfășoare numai în cadru organizat, în incinta pieței agroalimentare pe care autoritatea locală o construiește pe amplasamentul fostei piețe. 

În încheiere, vă asigurăm că Primăria Sectorului 4 este deschisă dialogului cu reprezentanții mass-media și va răspunde prompt oricărei solicitări privind informații publice ce țin de activitatea autorității locale.”

2 Comments

 1. Andi

  July 10, 2019 at 4:58 pm

  Nu pot sa inteleg logica la statia STB. Pe bulevardul Brancoveanu cum de au putut sa renoveze statiile desi n-aveau inca acordul Primariei Generale? Si mai nou, de ce au schimbat din nou panourile cu numele statiilor la 8 luni dupa ce le inlocuisera pe cele clasice STB, cu unele noi?

 2. Gigel

  July 11, 2019 at 9:26 pm

  Foarte simplu. Bd. Brancoveanu a fost dat de catre Capitala in administrarea PrimarieiSector 4. A se avea in vedere ca toate arterele modernizate au fost transferat in administrarea sectorului. Primaria de sector le-a modernizat si nu Capitala!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =