De la Cititori: Reabilitare facuta “pe genunchi”, comert necivilizat in zona Piata Sudului si o statie STB care sta sa cada

Astazi, in rubrica “De la Cititori”, vom publica trei mesaje care speram ca vor ajunge in atentia autoritatilor din sectorul 4. Primul se refera la o statie STB lasata in paragina, al doilea la comertul ambulant care se desfasoara chiar intr-o statie de autobuz de la Piata Sudului, iar al treilea care face referire la deficiente in reabilitatea unui bloc.

Cititor care doreste sa-si pastreze anonimatul ne scrie:

“Problema este stația STB de la intersectia strazii Turnu Magurele si bd. Metalurgiei care de ani buni a devenit toaleta publica si totodata focar de infectie. Intrebarea mea pentru autoritatile locale este daca se intentioneaza sa se intreprinda vreo actiune concreta in acest sens sau din contra intrarea spre unul din cele mai noi cartiere ale sectorului va fi strajuita in continuare de aceasta constructie? Va multumesc!”

O.S. ne scrie:

“In statia STB de la Piata Sudului, pe partea cu Mega Image, aproape toate bancile sunt ocupate de comercianti ambulanti care vand oua, branza, legume etc. Si sunt din ce in ce mai multi. Cel putin la 17.30 cand vin de la munca nu ai unde sa te asezi pentru ca au pus stapanire pe toate bancile. Nu mai vorbesc de mizeria pe care o fac si de faptul ca s-a micsorat spatiul de trecere pe trotuar. Poate mesajul dvs ajunge mai repede la cei in masura sa rezolve. Multumesc.” Imaginile trimise de cititoarea noastra sunt de ieri, de la ora 17.30:

Florin ne scrie:

“Asa se reabiliteaza un bloc in sectorul 4, repede si prost …acoperind rosturi de dilatare…fara a efectua reparatii la nivelul fatadelor…doar acoperim cu termosistem si gata. Blocul in reabilitare este pe strada Piscului, unde se afla restaurantul / taverna La Calinesci si magazinul Mega Image.”

3 Comments

 1. George

  iulie 10, 2019 at 11:05 am

  Interesat fiind de reabilitarea blocului nostru la care se face referire ,precizez doar ca acest comentariu este cel puțin tendentios (probabil vre-un vecin ,,invidios,, ca nu se face reabilitarea si la blocul lor). Partea de sus nu este finalizată din cauza aerelor ce nu erau încă demontate ,iar reparațiile au fost făcute,,ca la carte,,. Va pun la dispozitie fotografii făcute de mine personal pe parcursul lucrărilor.

  • administrator

   iulie 10, 2019 at 12:22 pm

   Buna ziua. Chiar acum am primit un drept la replica de la primarie, pe care il vom publica integral. Multumim.

 2. Ionut

  iulie 10, 2019 at 10:47 pm

  Da referitor de cele spuse de vecinul meu george precizez ca este foarte adevarat ca echipa de reabilitare au facut reapărați si au dat cu amorsa.peste toată suprafața blocului.Iar cel care a făcut poza sigur e un locatar frustrant ca nu i se reabilitează blocul.sau e un joc politic.????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × five =