Dupa modelul Radet, Elcen cere insolventa!

Elcen

Sursa foto: facebook/Electrocentrale Bucuresti ELCEN

Dupa amenintari repetate in fiecare an ca vom ramane fara caldura si apa calda, mai ales la inceputul sezonului rece, dupa ce s-au acuzat reciproc de faptul ca se baga in faliment, cele doua companii au gasit o alta solutie …comuna!

In urma sedintei CGMB ce a avut loc ieri, s-au stabilit masuri pentru continuarea activitatii Radet, insa si un amendament conform caruia Radet poate demara procedura de intrare in insolventa. Compania urmeaza sa se adreseze instantei in acest sens.

Primaria generala ne-a promis ca sub nicio forma nu vom ramane fara utilitati si ne-a asigurat ca situatia se va rezolva.

Astazi, o noua veste vine de la Elcen. Am aflat ca va avea loc o intalnire a Consiliului de Administratie Elcen in cursul acestei zile. Se va discuta, printre altele, despre posibilitatea ca si Elcen sa ceara insolventa!

CITESTE SI: RADET intra in insolventa si in reorganizare. Ce ne asteapta la iarna?

Pentru ca Radet este principalul client al Elcen, intrarea in insolventa afecteaza amebele companii, conform declaratiei lui Dan Agrisan, unul dintre membrii consiliului.

“Ne este dificil sa ne continuam activitatea in conditiile astea pentru ca si gradul de colectare este mic, subventiile nu acopera costurile. Noi a trebuit sa facem credite pentru a plati furnizorii de gaze din cauza RADET, care nu a platit la timp facturile. Ne impune sa luam si noi niste masuri. Trebuie sa facem o analiza si sa luam o decizie. Insolventa e una dintre masurile pe care le vom discuta joi”, a declarat sursa citata pentru Mediafax.

In sedinta de astazi se vor discuta posibilele masuri ce ar putea fi luate de Elcen, intre care si insolventa, dupa cum informeaza Mediafax. Ce mai urmeaza? Din pacate, in calitate de simpli cetateni care isi platesc lunar facturile, nu putem sa cerem insolventa pentru ca suntem depasiti de costuri! Desi, suntem convinsi ca multi dintre noi si-ar dori sa o faca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × four =