Radet a intrat oficial in insolventa! Meteorologii anunta cea mai grea iarna din ultimii o suta de ani!

Radet a intrat oficial in insolventa! Tribunalul Bucuresti a aprobat cererea Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (Radet), iar administrator judiciar a fost desemnat Rominsolv SPRL. Creditorii pot contesta decizia Tribunalului in termen de 10 zile.

Ce inseamna acest lucru?

Intrarea in insolventa inseamna ca Radet poate functiona pentru inca doi ani. In acest timp Regia trebuie sa se reorganizeze pentru a scapa de faliment. Asta presupune ca in acesti doi ani toti bucurestenii ar trebui sa aiba apa calda si caldura, inclusiv noi, cei din Sectorul 4.

Dincolo de procedura juridica, ramane sa vedem cat de cald va fi la iarna si cu ce fel de apa ne vom spala: calda sau incalzita pe aragaz? De ani de zile, in multe imobile din sector avem apa calda doar cand o incalzeste soarele si ne asteptam ca la iarna sa inghete in tevi.

CITESTE SI: Continuam sa trambitam, pana cand Radet se va sesiza!

Se anunta cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani!

Meteorologii din toata lumea au emis avertismente in legatura cu iarna 2016 – 2017 dupa ce au efectuat mai multe analize. Se pare ca vom avea o iarna friguroasa si lunga, cu temperaturi neobisnuit de reduse. Ce ne facem, Radet? Cate sube sa ne punem pe noi in timp ce tu dormi? Mai avem sa aprindem un foc in sufragerie si sa facem incantatii in jurul lui, doar-doar ne-om incalzi!

2 Comments

  1. Andrei

    octombrie 6, 2016 at 12:13 pm

    Meteorologii din intreaga lume, pe bune? Au aruncat unii o galusca pe net pe care au preluat-o toti. Nu am gasit surse credibile.

  2. dana

    octombrie 8, 2016 at 9:58 pm

    In conditiile astea nu stiu cum vom trece de aceasta iarna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen + 7 =