ANUNT IMPORTANT: Primaria Sectorului 4 a infiintat o echipa speciala care preia toate solicitarile persoanelor aflate in carantina sau in izolare pe raza sectorului 4

coronavirus sectorul 4

Pentru punerea in aplicare a dispozitiilor Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, Primaria Sectorului 4 a infiintat, in subordinea Biroului Call-Center al institutiei, o echipa speciala care va prelua toate solicitarile persoanelor aflate in carantina sau in izolare la domiciliu pe raza sectorului 4, anunta administratia locala.

In functie de nevoile acestora, autoritatea locala le va pune la dispozitie, gratuit, alimente, apa, medicamente si orice alte bunuri necesare traiului si igienei corporale in perioada izolarii.

Prin urmare, persoanele aflate in izolare la domiciliu sau in carantina pot solicita sprijinul autoritatii locale sunand la 021.9441 – numarul unic de urgenta la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

Totodata, Primaria Sectorului 4 anunta startul campaniei „Ne protejam bunicii impotriva infectiilor gripale”, in cadrul careia echipe de voluntari din randul angajatilor autoritatii locale vor veni in sprijinul seniorilor din sectorul 4 si le vor face acestora cumparaturile – medicamente, alimente etc. In acest fel, persoanele in varsta nu vor mai iesi din case in perioada urmatoare si vor evita aglomeratia din magazine si din mijloacele de transport in comun.  Seniorii care au nevoie de sprijin pe acest subiect ne pot contacta de asemenea la 021.9441 – numarul unic de urgenta la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti isi reafirma angajamentul de a pune la dispozitia autoritatilor, la cererea acestora, atat personal medical din reteaua DGASPC Sector 4 cat si sprijin pentru completarea rezervelor de alimente si de medicamente, daca acest lucru este cerut de autoritati.

Mai mult decat atat, in caz de necesitate, Primaria Sectorului 4 va oferi orice fel de suport logistic unitatilor sanitare, potrivit unui comunicat de presa al administratiei locale.

2 Comments

 1. Enache

  March 17, 2020 at 8:30 am

  Vreau sa mă ofer voluntar pentru a ajuta la bunul mers al lucrurilor in demersul dvs.Ma puteți contacta la nr.0762xxxxx. Mentionez ca dispun de mai multe autoturisme pe care le pot pune la dispozitie.

  • administrator

   March 17, 2020 at 11:36 am

   Buna ziua. Incercati sa sunati la 021.9441. NU va mai lasati numarul de telefon vizibil pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =