Unde putem suna in Sectorul 4 daca avem nevoie de informatii sau sprijin

sectorul 4

In ultimele zile am primit mai multe mesaje de la cititorii nostri care ne intreaba unde ar putea sa contacteze autoritatile din sectorul 4 in cazul care se confrunta cu diverse situatii generate de epidemia de coronavirus sau in cazul in care au nevoie de informatii legate de acest subiect. Sectorul4LIVE a mai scris pe acest subiect recent, dar revenim cu informatiile pentru cei interesati.

Astfel, persoanele aflate in izolare la domiciliu sau in carantina pot solicita sprijinul autoritatii locale sunand la 021.9441numarul unic de urgenta la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

“Totodata, Primaria Sectorului 4 anunta startul campaniei „Ne protejam bunicii impotriva infectiilor gripale”, in cadrul careia echipe de voluntari din randul angajatilor autoritatii locale vor veni in sprijinul seniorilor din sectorul 4 si le vor face acestora cumparaturile – medicamente, alimente etc. In acest fel, persoanele in varsta nu vor mai iesi din case in perioada urmatoare si vor evita aglomeratia din magazine si din mijloacele de transport in comun.  Seniorii care au nevoie de sprijin pe acest subiect ne pot contacta de asemenea la 021.9441 – numarul unic de urgenta la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 2 =