FOTO: Cum arata noua Piata Sudului care a fost inaugurata astazi

Piata Sudului

Noua Piata Sudului a fost inaugurata astazi. Cum arata piata dupa o investitie de aproximativ 8 milioane euro (plus TVA), vedeti in imaginile de la sfarsitul articolului.

Cum este structurata noua Piata Sudului:

“Corp 1 – Acesta este corpul central al noului ansamblu. Cu un regim de P+1 și cu o înălțime liberă generoasă la interior, de aproximativ 8.5 metri, acest spațiu are o arhitectură modernă, realizată pe o structură metalică în formă de arce, cu fațade vitrate și copertină de sticlă în zona de acces, care să permită o puternică iluminare naturală.

Acest corp este dedicat atât comerțului cu tarabe cât și comerțului cu magazine independente. În total, au fost amenajate 145 de tarabe pentru producătorii de fructe și legume, dispuse pe cele două nivele – 105 la parter și 40 la etaj,  precum și 37 spații comerciale, de unde oamenii se vor putea aproviziona cu  produse alimentare de bază, brânzeturi, produse din carne, de panificație, etc.. Mai mult, la etajul acestui corp, a fost amenajată o zonă de alimentație publică – restaurante, cafenele precum și zone de relaxare.

Corp C2 – este un pavilion cu spații de închiriat, aflat în lungul Străzii Nițu Vasile, în partea de Vest a amplasamentului, amenajat pentru comercializarea produselor fast-food, panificație, patiserie, cofetărie.

Corp C4 – Acesta este o clădire cu un regim de înălțime subsol+parter, amplasat lângă C1 și paralel cu C2. La parterul acestei zone au fost amenajate zone comerciale destinate închirierii, iar la subsol spații tehnice. (sursa: Primaria Sectorului 4)”

Galerie FOTO:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + sixteen =