Furau haine dintr-un centru comercial din Sectorul 4, dar au fost saltati de politisti!

flagrant

Angajatii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut, joi, doua persoane, membri ai unui grup infractional specializat in savarsirea de furturi din magazine, cu punct de lucru intr-un centru comercial.

Este vorba despre un tanar de 19 ani si o femeie de 30 de ani, care furau haine din magazinele de profil dintr-un centru comercial din Sectorul 4.

Miercuri, 16 septembrie a.c., politisti din cadrul Sectiei 15 au fost sesizati cu privire la faptul ca in jurul orei 16.40, agentii de securitate ai unui magazin cu punct de lucru intr-un centru comercial din sectorul 4 au surprins o femeie care a sustras articole vestimentare din incinta magazinului.

Deplasandu-se la fata locului, politistii au depistat si identificat o femeie de 30 de ani, care a fost condusa la audieri. In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca banuita ar fi fost ajutata in comiterea faptei de o femeie de 31 de ani si un tanar de 19 ani, cu sprijinul unui minor de 13 ani. Astfel, cei trei ar fi intrat in magazinele din cadrul unui centru comercial din sector 4 si, dand impresia ca sunt o familie, ar fi dus la cabina de proba in mod repetat mai multe articole vestimentare.

In cabina de proba, profitand de faptul ca nu exista monitorizare video, cu ajutorul unui magnet, femeia de 31 de ani ar fi inlaturat sistemele de alarmare ale produselor pe care le lasa in interiorul cabinei, apoi ar fi parasit magazinul impreuna cu tanarul de 19 ani si minorul de 13 ani. Ulterior, femeia de 30 de ani, s-ar fi deplasat la cabina de proba si ar fi introdus intr-un rucsac toate bunurile, dupa care ar fi parasit magazinul fara a achita contravaloarea produselor.

Totodata, s-a mai stabilit ca femeia de 30 de ani ar fi primit suma de 150 de lei pentru ajutorul dat la comiterea faptelor.

In cursul zilei de joi, cele trei persoane au fost depistate si conduse la audieri.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu tanarul de 19 ani si femeia de 31 de ani in stare de retinere.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × four =