HARTA Asa arata traseul perfect pentru a ocoli toate gropile de pe strada Turnu Magurele

Turnu Magurele

Strada Turnu Magurele, pe portiunea dintre Bulevardul Alexandru Obregia si statia de metrou Aparatorii Patriei, reprezinta un adevarat iad pentru soferii obligati sa circule pe acolo.

In timp ce mai toate strazile din centrul Bucurestiului sunt line ca in palma, Primaria Bucurestiului pare total dezinteresata de aceasta strada, e drept, mai de la marginea Bucurestiului.

Iar cei care, de voie, de nevoie, circula zilnic pe strada Turnu Magurele sunt multi. Nu destui insa pentru ca cineva sa se gandeasca sa asfalteze drumul, se pare.

A devenit o adevarata provocare sa te incumeti sa circuli cu masina pe strada Turnu Magurele. Ori esti sofer de autobuz, ori nu cunosti Sectorul 4. In orice categorie te-ai incadra, inainte de a circula cu masina, tine cont de singura regula de circulatie valabila pe strada Turnu Magurele: trece cine poate! Si, mai ales, trece fiecare pe ce banda poate, fie ca e contrasens sau nu!

Gropi Aparatorii Patriei-17

Primaria Capitalei pare sa fi uitat acest mic colt de Bucuresti. Sau poate ca asfaltul a fost putin anul acesta si s-a terminat pana la periferie!

Pentru cei care se incumeta totusi sa se aventureze pe ceea ce pare a fi mai degraba un circuit de off-road, sectorul4live.ro a pregatit si o harta cu traseul perfect pentru a ocoli toate gropile de pe strada Turnu Magurele.

Este adevarat, nu prea aveti cum sa evitati craterele din carosabil fara sa intrati pe contrasens, dar acum nu este cazul sa va speriati. Noi va recomandam sa vedeti partea buna a paharului – unde in Bucuresti mai puteti trai asemenea experiente ? Sigur nu prin centrul Bucurestiului, acolo unde Primaria Generala asfalteaza si reasfalteaza drumurile principale.

 

HARTA 1

HARTA 2

Fost drum la marginea Bucurestiului, strada Turnu Magurele este acum una dintre cele mai circulate strazi din Sectorul 4. In zona sunt hypermarket-uri, un mall, magazine de bricolaj, magazine de mobila, o universitate, spitale, etc.

Gropile de anul trecut s-au transformat in adevarate cratere, inmultindu-se odata cu venirea primaverii ca ciupercile dupa ploaie.

Oare gropile rasar din pamant asemenea ghioceilor, bucuroase ca a iesit soarele?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =