Harta online a reabilitarii termice a blocurilor din sectorul 4 este functionala

harta online

Primaria Sectorului 4 anunta ca locuitorii care doresc sa afle stadiul proiectelor de reabilitare termica pentru blocurile din sectorul 4 pot accesa o Harta online actualizata.

Harta online a reabilitarii termice a blocurilor din sectorul 4 este disponibila pe site-ul primariei si poate fi accesata la adresa ASTA. Potrivit datelor disponibile prin intermediul aplicatiei, pana acum in Sectorul 4 au fost finalizate lucrarile de reabilitare termica a 208 imobile, alte 52 de blocuri sunt aproape finalizate, 50 de cladiri sunt in faza de executie si se lucreaza la proiectarea a inca 291 de imobile de locuit. Alte 1.174 de blocuri aflate pe lista de investitii a Primariei Sectorului 4, pentru cresterea performantei Energetice, urmeaza sa intre in proiectare si apoi in executie.

Odata accesat programul, utilizatorii pot observa, pe harta Sectorului 4, cu diferite culori, locatiile care ii intereseaza, ca pe GPS, astfel:

 • VERDE – sunt colorate blocurile ale caror lucrari au fost finalizate;
 • MOV – blocurile aproape finalizate;
 • GALBEN – imobilele aflate in stadiu de executie;
 • ALBASTRU – lucrarile in stadiu de proiectare;
 • CARAMIZIU – lucrarile care urmeaza sa fie executate.

“91 de blocuri din Sectorul 4 incluse in programul de finantare pentru Cresterea Performantei Energetice Programul Operational Regional (POR) 174/3/1, vor beneficia, incepand din acest an, de locuinte izolate termic. Este vorba de peste 25.000 de oameni care locuiesc in aproximativ 8.000 de apartamente.

CITESTE SI: Primarul despre reabilitarea termica: “mai mult de 100 de blocuri pe an este imposibil sa facem”

Sumele totale pentru care Primaria Sectorului 4 a semnat deja contractele de finantare, sau a depus documentatia pentru obtinerea finantarii totalizeaza 49 de milioane de euro.

Necesarul este, insa, cu mult mai mare, ajungand la aproximativ 650 de milioane de euro, dar va fi acoperit treptat, in anii următori, pe langa Fondurile din POR, cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii si din bugetul local”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, potrivit unui comunicat de presa al Primariei.

4 Comments

 1. Popa

  ianuarie 20, 2021 at 7:46 am

  Buna ziua.O intrebare.bloc 106 ,scara 2 din strada Luica 17A cand se va reabilita?Va multumesc

  • Ovidiu

   februarie 15, 2021 at 5:48 pm

   Ai primit raspuns ?

 2. Ovidiu

  februarie 15, 2021 at 5:46 pm

  Buna ziua
  incerc si eu o intrebare :Blocul M4bis , luica 31 cand se va reabilita
  O zi buna

  • administrator

   februarie 16, 2021 at 2:04 pm

   Buna ziua. Vedem ca sunt foarte multi cititori care ne intreaba pe noi, punctual, daca se reabiliteaza blocul x sau y su de ce nu facem nu stim ce in legatura cu fel de fel de probleme… Site-ul asta este al comunitatii locuitorilor din sectorul 4, NU al primariei sau altor institutii, nu avem vrea treaba cu primaria si prin urmare nici nu avem de unde sa stim astfel de raspunsuri. De ce nu scrieti la primarie sau de ce nu sunati direct la ei? Din nou, Sectorul4LIVE este un site de stiri cu tematica preponderent din sectorul 4. Multumim ca ne cititi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + 20 =