In sfarsit… noile guri de metrou de la Tineretului sunt gata. De ce nu le da inca in folosinta Metrorex?

noile guri de metrou

In sfarsit, se va intampla si minunea asta. Noile guri de metrou (cai de acces) de la statia Tineretului sunt gata si vor fi date in folosinta in curand, dupa cum afirma cei de la Metrorex.

Din pacate, insa, reprezentantii companiei de transport nu ofera si o data concreta de inaugurare pentru noile guri de metrou, ci spun ca se asteapta finalizarea receptiei si alte formalitati:

“Lucrările celor două noi căi de acces ale stației Tineretului sunt gata. Acestea vor fi date în folosință după finalizarea recepției, conform prevederilor legale. Astăzi comisia de recepție se întrunește pentru a vizita lucrările realizate.
Menționăm că recepția este desfășurată de către specialiștii instituțiilor cu atribuții în efectuarea unui asemenea demers.”, anunta Metrorex pe pagina de Facebook a companiei.

Va reamintim ca lucrarile pentru executia noilor cai de acces la statia de metrou Tineretului au inceput in noiembrie 2016. Atunci, durata lucrarilor era estimata la 9 luni. Nu mai trebuie sa va mai spunem ca termenul de finalizare a lucrarilor a  fost depasit, pentru ca, vorba aia, suntem in aprilie 2019…

Ar mai fi de precizat ca lucrarile la noile guri de metrou au fost realizate de catre SOPMET S.A., iar valoarea contratului (cel initial – nu stim daca nu cumva au aparut acte aditionale)  era de aproximativ 3,8 milioane euro.

Sursa foto: Metrorex

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × two =